Soc si groaza la Antena 3: discursul lui George Simion, intrerupt imediat dupa ce acesta a spus ca „Dan Voiculescu a furat banii securitatii prin Crescent”

politica

Antena 3, discurs, George Simion, intrerupt, Dan Voiculescu, Crescent

Joi seara, intr-o emisiune de la Antena 3 a fost difuzata si o parte a discursului tinut de George Simion cu prilejul lansarii oficiale a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie. Dar producatorii si prezentatorii nu vazusera probabil anterior imaginile si au avut un soc auzindu-l pe liderul AUR cum le critica patronul din umbra, Dan Voiculescu.

„Daca era dupa unii din presa ce vedeti voi aici spuneau ca e o inventie si ca noi suntem niste holograme. Astea sunt televiziunile mogulilor miluiti. Au venit unii la mine sa incerce sa imi spuna sa o las mai moale ca am crescut cam mult. I-am intrebat „cine sunteti voi?” si mi-au raspuns ca sunt stapanii lumii. Ia nu mai fiti voi stapanii lumii, pentru ca noi romanii nu ne-am uitat strabunii! Spiritele lui Vlad Tepes, lui Mihai Viteazul, lui Stefan cel Mare si Sfant si a lui Mircea cel Batran traiesc inca in adancul nostru, si ne dau puterea sa luptam pentru dreptate in tara noastra!

Suntem multi, uniti si puternici. Si avem aici cea mai tanara si capabila echipa. Avem un om pe care bucurestenii il vor vota. Il avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru Bucuresti.  Pe cine sa voteze bucurestenii?  Pe Burduja care a furat banii de la Bancorex? Sa voteze cu Dan Voiculescu care a furat banii securitatii prin Crescent? Sa voteze PUSL care foloseste bata politica televizata ca sa influenteze electoratul? Nu! Este timpul pentru o noua clasa politica”, a spus Simion, moment in care imaginile s-a intrerupt brusc – probabil celor aflati in platou le-a fost teama ca seful partidului extremist sa nu mai spuna si alte lucruri neplacute despre „Varan”.

Reamintim ca imediat dupa Revolutie s-a vehiculat ideea ca grupul de companii Crescent, prin care s-au derulat o mare parte din exporturile Republicii Socialiste Romania inainte de 1989 si care era strans legat de operatiunile Securitatii in anii 1980, s-ar afla la temelia imperiului politico-financiar al lui Dan Voiculescu. Insusi Mugur Ciuvica, astazi invitat permanent la emisiunile Antenei 3, l-a acuzat vehement pe Voiculescu ca ar fi luat banii Securitatii prin Crescent.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: