Sociolog: Emil Boc va candida la prezidentialele din 2024 si se va clasa pe primul loc. Boc: „Anul 2024 va fi cumplit de greu”

politica

Sociologul Barbu Mateescu crede ca primarul Clujului, Emil Boc, va candida la alegerile prezidentiale din 2024 si, mai mult decat atat, se va clasa pe primul loc. Boc a anuntat duminica, in Maramures, ca anul 2024 va fi unul „cumplit de greu” din punct de vedere politic.

„Las si eu asta aici: 2024, turul unu:

• Boc (Cluj aaa PNL) 24%

• {editat} (USRPLUS) 18%

• George Simion (AUR) 16.5%

• Liviu Dragnea (Partidul pentru Apararea Independentei Nationale in Europa = PAINE) 14%

• Cu voia dumneavoastra pe locul cinci Marcel Ciolacu (PSD) 13.5%

• Ponta 6%

• Altii 8%”, a scris Mateescu pe pagina sa de Facebook.

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, considera ca anul 2024 va fi unul „cumplit de greu” din punct de vedere politic si atrage liberalilor atentia ca, inainte de interesul fiecaruia, acestia trebuie sa puna „familia” liberala din care fac parte.

„Trebuie sa avem aceasta capacitate de a ne gandi cum e mai bine si pentru noi, fiecare – nimeni nu poate exclude ca are un interes in politica – dar mai ales e importanta familia din care facem parte, ca ea sa fie una castigatoare in 2024”, afirma Boc.

„Noi venim pe scena, va spunem una-alta, voturile sunt la dumneavoastra, acolo si la cei 5000 de delegati care vor fi la congres, lor le apartine viitorul PNL si noi, impreuna, trebuie sa luam cea mai buna decizie. Evident ca e important sa fim o familie, ca nimeni nu poate avea succes daca nu este o familie, dar politica, dragii mei, este pe voturi.

Ajungem la presedintia Consiliului Judetean, ajungem primari, ajungem parlamentari, ajungem sa dam premieri si presedintele Romaniei daca culegem voturi. Si atunci, trebuie sa avem aceasta capacitate de a ne gandi cum e mai bine si pentru noi, fiecare – nimeni nu poate exclude ca are un interes in politica – dar mai ales e importanta familia din care facem parte, ca ea sa fie una castigatoare in 2024. Ca nu avem trei ani alegeri, dar cumplit de greu va fi in 2024 cu patru randuri de alegeri care vor da soarta PNL-ului pentru zece ani de zile”, a afirmat Emil Boc duminica, in discursul tinut in calitate de invitat la conferinta judeteana de alegeri a PNL Maramures.

Acesta a precizat ca cele mai recente decizii ale premierului Florin Citu i-au „inspirat multa incredere ca primar”.

Boc considera ca „partidele care raman incremenite in proiect sunt uitate de alegatori”, el aratand ca partidele trebuie „sa imbine traditia si modernitatea”.

Mai mult despre:

Comentarii: