news

Sociologul Gelu Duminica, despre Ana Morodan: „Am cunoscut-o acum vreo doi ani, am vazut o femeie cu sufletul prastie care poza in diva”

Sociologul Gelu Duminica anunta ca a cunoscut-o pe Ana Morodan in urma cu doi ani si ca a remarcat de atunci ca aceasta era „o femeie cu sufletul prastie care poza in diva”. „Ieri, eu am vazut cum arata un om a carui suflet face implozie”, subliniaza Duminica.

„Am cunoscut-o pe Ana Morodan acum vreo doi ani intr-un eveniment organizat de BIZ si am vazut o femeie cu sufletul prastie care poza in diva. A vorbit mult despre depresiile ei si cum se afunda in munca. Intr-o discutie pe care am avut-o cu o prietena chiar dupa prezentarea ei, am spus ca mi-e putin mila de ea si ca se vede ca la un moment dat va ceva sub presiunea celor din jur si mai ales sub ”biciul” pe care ea insasi il foloseste impotriva ei.

Ieri, eu am vazut cum arata un om a carui suflet face implozie. Si cum inconstienta te poate acapara atunci cand dependentele intretinute de cei din jur pun stapanire pe tine. Azi vad cum multi dintre cei care o ”idolatrizau” pana ieri o ataca furibund.

Ana a gresit teribil, si asta a spus si ea. Va plati pentru asta (si economic, si legal) si bine ca nu a suferit nimeni din cauza actiunilor ei. Insa eu ma uit la cei din jurul ei, care au ”mancat” din celebritatea ei ca la niste complici si tainuitori. Pentru ca stiau de labilitatile ei emotionale si au preferat sa ”manance” in continuare fara a se gandi la omul care este. Si nici la sufletul ei. Au ”mancat” fara mila pana nu a mai ramas mai nimic.

Am auzit-o o singura data vorbind si cred ca am vazut-o de doua ori in viata mea. Nu este genul meu de influiencer si nici nu am colaborat vreodata. Insa era evident, pentru oricine avea ochi sa vada, ca la un moment dat va ceda. Sper ca Ana sa inteleaga ce a adus-o aici, cine ii este aproape, ce trebuie sa faca si mai ales ce trebuie sa invete din ce i s-a intamplat. Pentru ca in spatele ”contesei” nu era decat o femeie speriata si, mai mult decat se crede, singura.

In rest, eu nu o judec! A gresit si va plati! Eu sper sa spun femeii Ana Morodan ca ii sunt alaturi si ca, daca pot s-o ajut in vreun fel, o voi face! Si ca tot ce i se intampla poate deveni punctul din care poate incepe ”salvarea” sa….”, a scris Duminica pe Facebook.

Ana Morodan a negat joi, dupa ce a petrecut 24 de ore in arest, ca a consumat droguri. Ea a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile si este cercetata in trei dosare penale.

„Am condus fara carnet, frate, nu am facut alte prostii! N-am consumat droguri. Iau medicamente, se numesc somnifere, sunt pe reteta. Cand iti e somn, iei somnifer“, le-a spus Morodan jurnalistilor.

Joi dimineata, ea a postat pe Instagram: „Pentru copiii si tinerii care ma urmaresc si care viseaza sa fie si ei influenceri: nu faceti ca mine. Sa nu va credeti mai puternici decat viata, sa nu va lasati sedusi de celebritate si sa riscati totul pentru asta. Sa nu va faceti ca zambiti si ca sunteti fericiti cand nu mai e niciun pic de soare in viata voastra. Nu merita. Pentru toti ceilalti, am gresit, imi pare rau ca v-am dezmagit si sunt recunoscatoare ca n-am facut si mai mult rau. Am vrut doar sa fiu o fata iubita si fericita“.

Ea a recunoscut in fata judecatorilor ca a condus fara permis.

„Intr-adevar, am facut o greseala si am condus fara carnet. Eu nu am consumat si nu folosesc niciodata droguri. Am o reteta de la medic, care contine benzotamina”, a sustinut Ana Morodan. Intrebata de ce nu a tras pe dreapta la semnalele politistilor, Morodan a spus ca nu a primit semnale.

Ana Morodan, influencer, a fost retinuta miercuri si s-a ales cu dosar penal pentru trei infractiuni pentru conducerea masinii cu permisul suspendat, consum de substante stupefiante interzise si refuzul recoltarii de probe biologice.

Ea a fost depistata de doua ori in trafic, marti, in stare de ebrietate si sub influenta drogurilor. A doua oara avea permisul suspendant.

„La data de 28 Martie a.c., politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul caruia se afla o femeie.

Conducatoarea autovehiculului nu s-a conformat, si-a continuat deplasarea, moment in care a intrat in coliziune cu doua autovehicule.

In urma accidentului de circulatie au rezultat doar pagube materiale.

Dupa stabilirea identitatii conducatoarei auto, politistii i-au solicitat sa fie testata atat pentru stabilirea prezentei alcoolului in aerul expirat cat si pentru stabilirea preliminara a prezentei in organism a substantelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigazii Rutiere, insa a refuzat.

In acest context, politistii au procedat la conducerea persoanei in cauza la sediul INML in vederea prelevarii de mostre biologice, unde si de aceasta data a refuzat.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ‘Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice’, fapta prevazuta si pedepsita de art. 337 din Codul Penal.

Totodata, in aceeasi zi, in jurul orei 22:20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, in timp ce desfasurau activitati de control in trafic pe o strada din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoana de sex femeiesc.

Dupa stabilirea identitatii, au efectuat verificari cu privire la situatia juridica a dreptului de a conduce, iar cu aceasta ocazie au constatat faptul ca, femeia figura cu permisul de conducere retinut ca urmare a dosarului de cercetare penala intocmit in conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, politistii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de pana la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma testarii preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezenta in organism a substantelor psihoactive.

In acest context, conducatoarea autovehicului a fost condusa la sediul INML in vederea prelevarii de mostre biologice, iar in cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea in concurs a infractiunilor prevazute si pedepsite de art. 335 alin. 2 si 336 alin.2 din Codul Penal:

In baza probatoriului administrat in cauza, organele de cercetare penala din cadrul Brigazii Rutiere au dispus retinerea femeii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatorului Sectorului 1 in vederea luarii unei masuri preventive”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Piedone ridica miza. Anunt pentru Ciolacu si Firea: „Niciodata, niciodata. Niciodata nu ma voi retrage, dar niciodata”

Cristian Popescu Piedone a sustinut apasat, marti seara, la Antena 3 ca "niciodata" nu se…

6 ore ago

Qatar: Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila si pozitiva” in negocierile pentru incheierea razboiului

Biroul politic al Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila…

12 ore ago

Doi ucraineni care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului au fost recuperati de Salvamont

Doi ucraineni cu varste de 25 si 26 de ani au fost salvati de SPJ…

12 ore ago

Liderul cecen Ramzan Kadirov se filmeaza antrenandu-se, pe fondul zvonurilor privind starea sa de sanatate

La cateva ore dupa ce Novaya Gazeta Europe a publicat un articol potrivit caruia liderul…

12 ore ago

Spania a decis ca Biserica Catolica sa compenseze victimele abuzurilor sexuale comise de membrii sai

Spania a aprobat marti un plan care prevede oferirea unor compensatii victimelor abuzurilor sexuale comise…

12 ore ago

Iranul ameninta ca va anihila Israelul daca acesta lanseaza un atac major asupra sa

Un atac israelian asupra teritoriului iranian ar avea ca rezultat disparitia „regimului sionist”, a declarat…

12 ore ago