Sociologul PSD confirma. Care este scopul Gabrielei Firea, de ce creeaza scandaluri din nimic cu ajutorul Antena 3 si RTV

politica

Marius Pieleanu a confirmat, joi, la Romania TV, ca Gabrile Firea este un „candidat serios” pe Iohannis la Presedintia Romaniei. Firea a inceput o noua campanie foarte agresiva de imagine, in care tine sa il atace pe presedinte.

„Gabriela Firea se poate profila, daca va dori la un moment dat, ca un candidat serios pentru domnul Iohannis si pentru functia de presedinte al Romaniei. PSD-ul insusi, cu exceptia presedintelui Dragnea, nu are o formula agreata. Din acest punct de vedere nu putem citi decat prin aceasta interpretare. Acum ca domnul Iohannis stie ca doamna Firea se bucura de incredere nu numai la nivel de Bucuresti, ci si la nivel de tara, este un adevar. Ea are o cota de favorabilitate peste media partidului si il poate pune pe domnul Iohannis in garda,” a declarat Marius Pieleanu la Romania TV.

Gabriela Firea a declansat un scandal urias dupa receptia de la Cotroceni, ea sustinand ca nu i s-a acordat importanta cuvenita. Firea s-a victimizat intens pe posturile subordonate PSD, Antena 3 si RTV, sustinand ca a fost „umilita” de presedintele Iohannis, care a facut in asa fel incat sa nu fie nevoit sa dea mana cu ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: