Sociologul PSD spune cine va fi candidatul PNL pentru Bucuresti: „Va fi complicat pentru Gabi Firea”

politica

Fostul purtator de cuvant al premierului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, dezvaluie cine va fi candidatul PNL care il va inlocui pe Ludovic Orban.

„Odata cu retragerea lui Ludovic Orban, Gabi Firea isi consolideaza pozitia de prim candidat, dar sa nu uitam faptul ca pe zona anti-PSD – pentru ca asa se impart lucrurile in Romania, nu stanga-dreapta, ci PSD si anti-PSD – se limpezesc lucrurile, se simplifica si atunci votul anti-PSD, adica anti-Firea, in loc sa se imparta la doi, lui Orban si lui Nicusor Dan, se va duce tot intr-o parte.

In consecinta, cursa va fi mai complicata pentru Gabi Firea. Eu sunt sigur ca PNL, in urma unor consultari intelepte cu cei care l-au retras pe Orban, isi va da seama de justetea miscarii si va hotari ca Nicusor Dan este unicul care poate rezolva problemele bucurestenilor”, a declarat Palada pentru Ring.

DNA a anuntat luni ca procurorii au pus in miscare actiunea penala si au dispus luarea masurii controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, fata de Ludovic Orban.

Potrivit unui comunicat al DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale.

„Inculpatul Orban a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una — doua saptamani. Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri”, sustin procurorii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: