Sofer batut salbatic in traficul din Bucuresti. Imaginile sunt socante, sotia agresorului risca sa isi piarda serviciul – Video

news

Un nou incident violent a fost surprins in traficul din Bucuresti. Un sofer l-a batut salbatic pe un alt conducator auto in urma unor sicane in trafic.

Cei doi s-au sicanat in trafic inainte de agresiune, dupa ce amandoi si-au taiat calea unul celuilalt cand au schimbat benzile din scurt. Iata imaginile inregistrate de un alt sofer.

Agresorul era in masina impreuna cu sotia si un copil minor. Sotia acestuia lucreaza pentru firma Black Sea Suppliers SRL din Constanta. Dupa ce imaginile au ajuns pe internet, compania a trimis mai multe precizari:

„Subscrisa, BLACK SEA SUPPLIERS SRL, cu sediul in Constanta, bd. Aurel Vlaicu nr. 191, jud. Constanta, ORC nr. J13/2456/1996, CUI RO 8877045, avand in vedere imaginile aparute in spatiul public in data de 21.04.2017 in care este implicata o persoana ce coboara dintr-un autoturism marca Dacia Logan purtand insemnele societatii noastre, precizam urmatoarele:

-in urma investigatiilor desfasurate in randul angajatilor de la punctul de lucru din Mun. Bucuresti, am stabilit ca autoturismul din respectivele imagini face parte din flota de autoturisme ale societatii si ca acest autoturism a fost condus la data de 01.04.2017 de o persoana care nu este angajatul SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL;

-datorita faptului ca persoana desemnata sa utilizeze autoturismul marca Dacia Logan a incredintat acest autoturism unei persoane care nu avea acest drept, SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL a dispus sanctionarea disciplinara a numitei S.C., aceasta recunoscand faptul ca a incalcat Regulamentul de utilizare a masinii;

-persoana care a avut un comportament agresiv in imaginile aparute in spatiul public nu este angajatul SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL, iar societatea noastra va furniza organelor de politie toate informatiile necesare pentru aplicarea dispozitiilor legale cu fermitate.

Deoarece societatea noastra nu are nicio participare ori culpa in incidentul violent petrecut in trafic in data de 01.04.2017 in Mun. Bucuresti, solicitam sa nu procedati la implicarea SC BLACK SEA SUPPLIERS SRL in modul de prezentare al acestui eveniment”, se arata intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: