Sofer ucrainean oprit cu focuri de arma in Sighetu Marmatiei. Politistii i-au ciuruit pneurile

news

Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a opri un sofer ucrainean care a refuzat sa opreasca la semnalul de oprire intr-un control efectuat pe DN 18, aproape de localitatea Mara, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmatiei, Iulia Stan.

„Azi dimineata ( duminica n.red.), in jurul orei 8,30, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de competenta. Astfel, lucratorii nostri au indentificat in trafic, pe raza localitatii Mara, un autoturism marca Audi Q7, care rula cu viteza. Deoarece soferul nu a oprit la semnalele regulamentare, politistii de frontiera au tras patru focuri de avertisment in plan vertical, insa conducatorul auto tot nu s-a supus somatiilor, moment in care au fost executate si cinci focuri spre pneurile masinii”, a spus Iulia Stan.

Drept urmare, s-a reusit indisponibilizarea autoturismului, retinerea soferului, un cetatean ucrainean de 19 ani, iar in autoturism au fost descoperite mai multe colete cu tigari.

„Actiunea este in desfasurare, vom reveni cu mai multe detalii atunci cand cercetarile vor permite acest lucru”, a mai adaugat reprezentantul ITPF Sighetu Marmatiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: