news

Sofer violent, loveste cu pumnii in cap o batranica intr-un microbuz din Bacau: „Stai jos!” – Video

Imagini revoltatoare postate pe retelele de socializare de un bacauan. Un sofer de microbuz a agresat o batranica, pe traseul Bacau-Onesti, pentru ca aceasta ar fi dorit sa ramana in picioare.

Conform imaginilor, soferul o injura si o loveste cu pumnul un cap pe femeie de mai multe ori: „Stai jos cum iti spun eu!”.

Pasagerii din microbuz au privit, doar unul dintre ei a inceput sa strige cand a vazut ca soferul nu se mai oprea din lovituri.

IPJ Bacau a anuntat ca l-a identificat pe sofer.

„Persoana din imaginile video a fost identificata de politisti. Este vorba despre un barbat de 56 de ani, din mun. Onesti. Totodata, a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. De asemenea, se fac verificari in vederea identificarii victimei, intrucat, pana in acest moment nu a fost depusa plangere”, au anuntat reprezentantii IPJ Bacau.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

3 minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

18 minute ago

Cinci ciudatenii stridente ale atacului de la Moscova: „Versiunea oficiala a autoritatilor ruse nu are nicio credibilitate”

Nexta, publicatie de limba rusa independenta, a scos in evidenta cinci ciudatenii evidente in legatura…

3 ore ago

Firea, iritata la Antena 3: „Este incredibil ca Nicusor Dan are un procent atat de mare. Voi munci de 10 ori mai mult”

Gabriela Firea si-a facut din nou aparitia la Antena 3, post controlat de protectorul ei…

8 ore ago

PSD si-a gasit candidat la Constanta: „Am facut bani mai cu bisnita, mai cu camata, mai cu stanga, mai cu dreapta”. Este prietenul interlopului Dinicu (Ferma Dacilor)

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a fost desemnat de PSD candidat la…

17 ore ago