Soferul masinii anti-PSD vrea sa-i faca sa plateasca pe politisti. Impreuna cu avocatul s-a dus peste ei sa ceara socoteala

news

Razvan Stefanescu, soferul masinii M…PSD, s-a prezentat marti la sediul Brigazii Rutiere, impreuna cu un avocat, pentru a cere sa i se clarifice situatia, acestia urmand a fi audiati de politisti incepand cu ora 11:00, informeaza Mediafax.

Razvan Stefanescu si avocatul sau s-au prezentat marti la sediul politiei pentru a fi lamurit cadrul procesual, dar si pentru a sesiza incalcarea drepturilor minorului, obligat sa participe la audierea tatalui sau. In momentul in care a fost oprit de un echipaj de politie, in dimineata zilei de luni, Stefanescu se afla in masina cu copilul sau, in varsta de 8 ani.

Politia Rutiera a anuntat ca masina cu placute M…PSD a fost oprita de patru ori in trafic de Politie, incepand cu data de 17 iulie, atunci cand a intrat in tara pe la Vama Nadlac, dar abia acum autoritatile au avut toate raspunsurile din partea autoritatilor suedeze.

Potrivit Poltiei Rutiere, masina a fost oprita in trafic in ultimele doua saptamani pe raza a trei judete Hunedoara, Dolj, Olt si apoi in Capitala.

„In momentul in care a intrat in tara (n.r.: 17 iulie 2018) indeplinea conditiile.Ulterior, verificarile le-am facut noi. Este o situatie inedita”, a declarat sef director adjunct al Directiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Marian Badea.

Brigada Rutiera transmite ca a fost intocmit dosar penal pe numele lui Razvan Stefanescu, romanul care conduce masina M…E PSD, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie in tara cu acele placute, iar Biroul Interpol Stockholm a anuntat ca numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Pe de alta parte, romanul, care a ramas luni fara permis si placute, sustine ca a mai fost oprit de patru ori de Politie, dar a fost lasat sa plece fara probleme. Omul catalogheaza gestul ca fiind hartuire.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: