externe

Soigu anunta ca Rusia poate mobiliza si 25 de milioane de soldati pentru Razboiul cu Ucraina: „Avem o resursa de mobilizare uriasa”

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a anuntat imediat dupa discurul delirant al lui Putin ca vor fi chemati sub arme 300.000 de rezervisti. Putin a anuntat mobilizare militara partiala in contextul razboiului din Ucraina.

Serghei Soigu ministrul rus al Apararii, a confirmat, intr-un interviu inregistrat difuzat la televiziune, ca mobilizarea partiala ii va implica pe cei care au experienta militara.

Aproximativ 300.000 de astfel de persoane vor fi chemate sub arme. „Cei care au servit, au o specialitate militara si experienta de lupta sunt supusi mobilizarii. Aceasta reprezinta 1% din resursa totala de mobilizare”, a declarat Serghei Soigu.

Soigu a mai spus ca „Rusia are o resursa de mobilizare uriasa”. Potrivit ministrului, Rusia dispune de un potential de mobilizare de aproximativ 25 de milioane de persoane.

Citeste si: Escaladare a razboiului, Putin anunta „mobilizare partiala” de astazi: „Ucraina este pompata cu arme, regimul de represiune din intreaga tara a fost consolidat in cel mai sever mod, se desfasoara o politica de intimidare, teroare, violenta”

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Fostul lider liberal Theodor Stolojan il vede pe Nicolae Ciuca „mai calificat pentru functia de presedinte decat Geoana, care este un birocrat”

Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat, vineri la Digi24 ca in cazul in care…

6 minute ago

Actiuni de intimidare ale Chinei in jurul Taiwanului. Avioane militare chineze „patruleaza” in jurul insulei.

21 de avioane militare chineze au fost detectate in jurul Insulei Taiwan incepand cu ora…

10 minute ago

Noi evacuari in Indonezia in urma eruptiilor vulcanului Ruang. A fost emisa alerta de tsunami

Peste 2.100 de oameni care locuiesc in apropierea vulcanului Ruang de pe insula indoneziana Sulawesi…

12 minute ago

Barbatul care si-a dat foc in fata tribunalului unde se judeca procesul lui Trump era un adept fanatic al teoriilor conspiratiei sustinute si de fostul presedinte – VIDEO

Un barbat si-a dat foc in fata tribunalului din Manhattan unde avea procesul fostului presedinte…

20 de minute ago

Socant: cetateanul american care luptase de partea separatistilor pro-rusi din Donetk ar fi fost violat de acestia inainte de a fi ucis

Z-bloggerul american Russell Bentley (indicativul Texas), in varsta de 64 de ani, care a fost…

35 de minute ago

Colectia de ceasuri a legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este scoasa la licitatie

Opt dintre ceasurile de lux personalizate ale lui Michael Schumacher sunt scoase la licitatie si…

35 de minute ago