externe

Soigu, „marginalizat” si „ridiculizat” la Moscova: „Conducere ineficienta, comandantii din Ucraina il informeaza direct pe Putin”

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, este ”marginalizat” din cauza problemelor aparute in timpul razboiului declansat impotriva Ucrainei si probabil ca este ”ridiculizat” de militari pentru conducerea sa ”ineficienta”, potrivit serviciilor britanice de britanice, relateaza The Guardian.

”Presa rusa independenta a scris ca, din cauza problemelor intampinate de Rusia in razboiul sau impotriva Ucrainei, ministrul rus al Apararii Serghei Soigu este in prezent marginalizat de leadershipul rus, comandantii operationali informandu-l direct pe presedintele Putin despre cursul razboiului”, se arata in raportul zilnic al Ministerului britanic al Apararii.

Serviciile britanice de informatii mai sustin ca ”ofiterii si militarii rusi cu experienta directa in razboi il ridiculizeaza probabil in mod obisnuit pe Soigu pentru conducerea sa ineficienta si lipsita de contact, pe masura ce progresul rusesc a stagnat”.

Soigu probabil ”s-a luptat” sa isi depaseasca reputatia care il descrie drept ”lipsit de prea multa experienta militara, se mai mentioneaza in raport.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

George Copos vrea sa reabiliteze telecabina si restaurantul de pe Tampa. Proiect de 11 milioane de euro

Dupa ani buni de asteptare, in care unul dintre simbolurile Brasovului parea sa fie parasit…

9 minute ago

Inca o lovitura aeriana impotriva unei baze militare pro-iraniene din Irak. Nici Israelul si nici SUA nu confirma atacul

Un nou „bombardament" a facut victime in cursul noptii de vineri spre sambata la o…

39 de minute ago

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

12 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

12 ore ago