Soldati rusi filmati la furat de gaini in Ucraina. Ei au venit cu sacul si cu parul sa isi faca rost de hrana – Video

externe

Trei soldati rusi au fost filmati intr-o localitate din Ucraina in timp ce furau gaini. Armata invadatoare se confrunta cu mari probleme de aprovizionare cu alimente si combustibili.

In imagini vedem cum doi soldati rusi folosesc pari pentru a lovi gainile, in timp ce un al treilea tine un sac in care sunt aruncate apoi gainile ucise.

Atacul surprinzator de haotic al Rusiei asupra Kievului a facut ca mii de soldati si sute de vehicule sa ramana blocate pe drumurile din nord-vest timp de mai multe zile.

Influentul Institute for the Study of War, un thinktank cu sediul la Washington, a concluzionat luni seara ca fortele rusesti „se concentreaza acum in estul, nord-vestul si vestul periferiei Kievului”, in vederea pregatirii unui „asalt asupra capitalei in urmatoarele 24-96 de ore”.

Succesul acestuia, a adaugat thinktank-ul, va depinde in parte de cat de eficient au reusit trupele rusesti sa se „realimenteze, sa se reorganizeze si sa planifice” dupa o invazie initiala care, in opinia expertilor, a esuat din cauza unor ipoteze eronate – in care armata nu s-a pregatit, in primul rand, pentru o ofensiva strategica terestra impotriva unei Ucraine hotarate si ostile.

„Nicio parte a operatiunii militare nu a parut rationala sau ceea ce te-ai fi asteptat sa faca”, a declarat Michael Kofman, directorul programului de studii despre Rusia din cadrul thinktank-ului CNA, citat de The Guardian.

Imaginile de pe retelele de socializare cu vehicule militare blocate in noroi l-au determinat pe un expert sa sugereze ca armata rusa s-a angajat in „practici proaste de gestionare a camioanelor”, in care vehiculele au fost lasate parcate atat de mult timp incat peretii laterali ai anvelopelor au devenit fragili sau chiar au putrezit, ceea ce inseamna ca erau vulnerabile la perforare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: