Solicitare ferma pentru Dragnea si Tudose: „Fac balet cu programul de guvernare! Sa dea asigurari, e vital!”

news

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii solicita premierului Mihai Tudose si presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa dea asigurari publice ca pensiile militare nu vor scadea, afiramd ca din cauza incertitudinilor din aceasta perioada Romania pierde militari de cariera, profesionisti, „vitali” pentru Armata.

„La ora actuala, tot mai multi militari de cariera decid sa iasa la pensie anticipat din cauza unor zvonuri insistente din spatiu public potrivit carora exista posibilitatea sa primeasca pensii mai mici, odata cu schimbarea bazei de calcul. De aceea, solicit premierului Mihai Tudose, dar si presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa dea asigurari publice ca militarilor nu li se vor diminua pensiile.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a precizat ca algoritmul va fi mentinut, iar pensiile nu vor scadea, dar, avand in vedere baletul guvernarii PSD pe tema programului de guvernare sau a introducerii de taxe si impozite, consider ca militarii au nevoie de aceasta reasigurare, inclusiv de la nivelul premierului”, spune deputatul, vicepresedinte al Comisiei de aparare, citat de News.ro.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca exista un val de pensionari in sistemul militar, din cauza ca oamenii au auzit ca s-ar putea modifica algoritmul de calcul, el dand asigurari ca a convenit cu premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca nivelul pensiilor acestora sa nu se schimbe.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: