Solidaritate intre infractori. Imagini sugestive, Hrebenciuc il imbarbateaza pe Dragnea in sala de asteptare a Curtii Supreme – Video

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu un alt celebru penal din PSD, Viorele Hrebenciuc. Mai experimentat, mai ales ca a stat si la inchisoare, Hrebenciuc a tinut sa il imbarbateze pe Dragnea.

Hrebenciuc a avut infatisare, luni, pentru constitutire de grup infractional organizat. Dragnea se afla la tribunal pentru instigare la abuz in functie. Liderul PSD a tinut sa-i stranga mana lui Hrebenciuc. Intrebat daca l-a imbarbatat pe Dragnea, Hrebenciuc a raspuns in batjocura ca au vorbit despre echipa Steaua.

Presedintele PSD a fost trimis in judecata de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de savarsirea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a infractiunilor de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

In acelasi dosar a fost trimisa in judecata si fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. De asemenea, au fost trimisi in judecata mai multi angajati de la DGASPC Teleorman.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru mentinerea in functie si plata drepturilor salariale pentru doua angajate de la DGASPC Teleorman, desi stia ca acestea lucrau de fapt in cadrul organizatiei PSD Teleorman. Este vorba de Adriana Botorogeanu, incadrata din anul 2005 la DGASPC Teleorman in functia de inspector de specialitate in cadrul Serviciului administrativ, si Anisa Niculina Stoica, incadrata, din anul 2006, in functia de referent.

Potrivit procurorilor, cele doua angajate nu s-au prezentat la serviciu si nici nu au prestat vreuna dintre activitatile inscrise in contractul lor munca semnat cu DGASPC Teleorman, desfasurandu-si de fapt activitatea la sediul organizatiei judetene PSD Teleorman.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: