Solidaritatea toapelor. Gabriela Firea apara coafura lui Dancila: „Citesc presa internationala, europeana”

politica

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca unele reactii publice la adresa premierului desemnat Viorica Dancila sunt incorecte si ca o persoana nu poate fi judecata dupa hainele pe care le poarta si dupa coafura.

Intrebata ce parere are despre reactiile publice la adresa premierului desemnat Viorica Dancila, Firea a raspuns: „Incorecte”.

„Sunt incorecte pentru ca nu poti sa judeci o persoana dupa hainele pe care le poarta, dupa coafura pe care o are. Chiar este nedrept. Citesc presa internationala, europeana (…). Totusi, profesionist nu poti sa judeci prin aceasta prisma”, a spus Firea, citata de Agerpres.

Ea a mentionat ca a simtit faptul ca Dancila este nedreptatita si i-a recomandat acesteia „sa nu puna la suflet aceste rautati”.

„Eu, ca si dumneavoastra, ca femeie, am simtit faptul ca este nedreptatita si stiu ca si la adresa mea s-au facut diferite aprecieri, dar eu deja sunt tabacita, m-am obisnuit. Va anunt ca nu ma mai supar. Ii recomand doamnei prim-ministru Dancila sa nu puna la suflet aceste rautati pentru ca ele vin odata cu functia si din pacate mai avem mult pana sa ne maturizam si sa caracterizam o persoana doar prin prisma activitatii profesionale”, a adaugat Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: