Solomon-Saorma continua sa faca scandal, nu recunoaste nimic: „Vad ca e un linsaj mediatic. N-am inteles de ce un vanzator la saormerie este prelungirea fortei coercitive a statului”

politica

Deputatul PSD Adrian Solomon sustine ca este victima unui „linsaj de presa”. El considera in continuare ca este nevinovat, desi imaginile cu scandalul pe care l-a provocat in saormeria din Bucuresti sunt mai mult decat graitoare.

„Poate primesc odata procesul vorbal sa pot sa ma apar. Deocamdata vad ca e un linsaj mediatic care se pare ca are la baza cele 140 de milioane de euro date de catre guvernul Orban ca sa cumpere presa. Daca pentru asta au dat banii, inseamna ca i-au dat degeaba. Puteau sa foloseasca banii pentru lucruri mai interesante decat sa injure toata ziua presa pe Solomon si pe Stativa”, a declarat Solomon pentru publicatia Barladulmeu.ro.

Intrebat daca regreta ceva, Solomon a raspuns: „Ca nu mi-am pus masca la intrare astfel incat sa nu dau posibilitatea unor interpretari exagerate. In primul rand n-am inteles de ce un vanzator la saormerie este prelungirea fortei coercitive a statului”.

Adrian Solomon a sustinut, in urma scandalului, ca „totul este un abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”. „Nu am fost amendati. Am fost doar legitimati. Totul e un abuz”, a sustinut deputatul PSD.

Chestionat despre conflictul cu politistii si jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a raspuns: „Sa demonstreze in instanta. E usor in comunicate (…) N-am nimic de zis. Cand voi primi procesul verbal prin posta, probabil voi contesta. Asta e un exemplu de abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”.

Ulterior, un alt deputat PSD, Marius Budai, a vorbit despre „politie politica” in cazul scabdalului din saormerie.

„Am discutat cu domnul deputat Solomon, dumnealui imi spune ca a avut masca in acel moment. Daca aceste este adevarul, inseamna ca avem parte de o politie politica , o reactie imediata la fel cum am vazut la acel pensionar care isi striga oful in fata doamnei ministru al Muncii. Ma intreb de ce anu am avut aceasta reactie imediata si in cazul Rares Bogdan, in cazul Virgil Guran, in cazul sedintei PNL de la Iasi. Eu sper ca politistii din aceasta tara sa-si dea seama ca sunt folositi in scop politic de catre demnitarii actuali”, a declarat Marius Budai la Parlament, intr-o conferinta de presa.

Mai mult despre:

Comentarii: