Solutie pentru a fuma INAUNTRU. Un club din Constanta s-a transformat in ASOCIATIE

news

Un club din Constanta s-a transformat in asociatie pentru ca fumatul sa poate fi permis in interiorul cladirii.

In forma actuala, Legea antifumat care a intrat in vigoare de la 17 martie a.c, interzice fumatul inclusiv in cluburile private, cu circuit inchis. Potrivit prevederilor, „spatiu public inchis se intelege orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este delimitat de cel putin doi pereti, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent”.

Reprezentantii unui club din Constanta n-au mai asteptat ca propunerea legislativa sa devina lege. Asa se face ca, au transformat localul in Asociatie, pentru ca membrii sa poata fuma in interior. Este vorba despre Beer Hunter, situat pe bulevardul Tomis.

„Fumatul dauneaza prostiei si celor care vor sa ti-l interzica. Ciudat este ca multi, foarte multi accepta. Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede“, se arata intr-o postare a celor de la Beer Hunter.

„Haideti sa ne intelegem. Nu suntem club de fumatori si nu vom fi niciodata. Nu acceptam membri in Asociatia noastra asa, ca sa marim numarul frustratilor. Nu ma intereseaza de cei care se duc sa se ‘prostitueaza’ prin diferite baruri si nu luam membri noi de pe strada.

Nu ne intereseaza o cantitate, ci o calitate, iar cine vrea cantitate cu siguranta vrea balast si rahat mult. Suntem un grup care ne cunoastem din 89. (…) Oricine doreste sa fie membru trebuie sa aiba cel putin o recomandare din partea actualilor membrii. De restul sincer, nici nu ma intereseaza. (…) Sa mearga mai departe la barurile lor de cocalari si sa fumeze afara ca asa vrea stapanul si patronul barului. Iesi si du-te unde ai fost si pana azi.

Acum sa ne intelegem: Beer Hunter este inchis. Nu mai exista. Este mort si l-am ingropat. Aici sunt adevarata miscare Rock 89 care nu traieste doar in Weekend si nici nu au fost facuti la apelul bocancilor. Asa zisii rockeri de Weekend fara coloana vertebrala.

Noi aici suntem Constanta Rock 89 si cercul este limitat celor care stau in picioare. Peste tot in orice alt loc puteti sta in genunchi afara si sa va fumati mizerabila tigara ca asa vrea stapanul vostru“, au postat reprezentantii Asociatiei, pe Facebook.

Haideti sa ne intelegem. Nu suntem club de fumatori si nu vom fi niciodata. Nu acceptam membri in Asociatia noastra asa…

Posted by Beer Hunter on Saturday, March 26, 2016

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: