Sondaj CURS (Buble): Ciolacu este primul loc in topul increderii romanilor in personalitati. Iohannis, pe locul 3. Firea a fost data afara si din acest sondaj

politica

Un sondaj CURS, realizat la nivel national, in perioada 25-30 octombrie 2021, sustine ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, este personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Presedintele Iohannis ar fi abia pe locul 3. CURS este detinut de Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro si sotul deputatei PSD Diana Tusa.

„Cata incredere aveti in urmatoarele personalitati politice?”, a fost intrebarea din sondaj la care romanii l-au pozitionat pe Ciolacu pe primul loc.

Marcel Ciolacu (lider PSD) 26%

George Simion (lider AUR) 18%

Klaus Iohannis 17%

Cristian Diaconescu (lider PMP) 15%

Dacian Ciolos (lider USR) 15%

Kelemen Hunor (lider UDMR) 13%

Florin Citu (lider PNL) 10%

Sondajul CURS mai arata si care ar fi intentiile de vot ale romanilor daca duminica viitoare vor avea loc alegeri parlamentare.

Partidul Social Democrat (PSD) – 39%

Partidul National Liberal (PNL) – 19%

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) – 12%

Uniunea Salvati Romania (USR) – 11%

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) – 5%

Partidul Miscarea Populara – (PMP) 5%

Partidul Puterii Umaniste social-liberal – (PPU-sl) 4%

Partidul PRO ROMANIA – 3%

Altul – 2%

Din sondaj, publicat pe stiripesurse.ro, lipseste numele Gabrielei Firea. Firea a fost exclusa si din sondajul Avangarde, dat publicitatii in urma cu cateva zile. Si acest sondaj a fost realizat la comanda PSD.

Citeste si: Ciolacu a dat-o afara pe Firea din sondajele comandate de PSD, nu mai apare deloc. Firea a fost exclusa si de la negocierile cu Ciuca si Citu

Mai mult despre: ,

Comentarii: