Sondaj CURS, marca Buble-Tusa: „Guvernul Orban este mai corupt decat guvernele PSD”. Ciolacu exulta

politica

Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala – CURS sustine ca romanii ar considera ca Guvernul Orban ar fi mai corupt decat guvernele PSD care au fost controlate de Liviu Dragnea. CURS este patronat de Iosif Buble, sotul deputatului PSD Diana Tusa. Tusa coordoneaza comunicarea PSD.

CURS sustine romanii considera ca Guvernul PNL a profitat de pandemie pentru a face achizitii netransparente (53%) si ca Iohannis si PNL intretin intentionat panica (48%). In plus, romanii ar crede ca Guvernul Orban este mai corupt decat guvernele PSD.

Citeste si: Fostul deputat PSD Rizea dezvaluie ca ii dadea lui Iosif Buble 1.000 de lei lunar „fara factura, fara chitanta”: „Ioska, pentru ‘platitori’”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a grabit luni sa defileze cu rezultatele acestgui sondaj. El a scris pe Facebook ca a vazut ultimul sondaj „in care majoritatea spune ca guvernarea PNL devine noul standard in materie de coruptie”.

„Asta inseamna ca deja ceasul incepe sa ticaie pentru Orban. Cand folosesti pandemia ca sa legitimezi hotia, chiar daca nu te pedepsesc procurorii, o fac in mod sigur romanii”, a mai scris Ciolacu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: