Sondaj IMAS: PSD s-a prabusit spectaculos, a ajuns la un scor umilitor. Dragnea contraataca cu alt sondaj

politica

Un sondaj IMAS dat publicitatii de Adevarul arata ca PSD a scazut sub pragul de 30% in intentiile de vot, fiind acum cotat la 28%. CURS, patronat de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), vine cu un alt sondaj in care se sustine ca PSD ar avea 37%.

Sondajul IMAS a fost realizat la comanda USR, in luna septembrie, inainte de referendumul pentru familia traditionala. PNL se situeaza la 27%. Miscarea Romania Impreuna, partidul condus de Dacian Ciolos a depasit USR, in timp ce ALDE a trecut, surprinzator, de 11%. Cea mai dramatica scadere este inregistrata de PSD, care a ajuns de la 49% in ianuarie 2017 la 28,1%.

PSD a contraatacat cu alt sondaj, realizat de CURS si dat publicitatii de stiripesurse.ro, care ii apartine tot lui Iosif Buble. Conform acestui sondaj, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD-ul ar avea 37%, urmat la mare distanta de PNL cu 22%, pe locul al treilea ALDE cu 9% si USR cu 8%. Pro Romania ar vea 6% iar Miscarea Romania Impreuna doar 5%. Sondajul a fost realizat in perioada 20 septembrie – 1 octombrie pe 1067 de persoane la domiciliul respondentilor.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: