Sondaj in PSD: „Sunteti de acord sa intram la guvernare alaturi de PNL?”. Ciolacu face deja presiuni pentru a fi primit la guvernare

politica

Liderii PSD au declansat un nou sondaj in interiorul partidului, intrebandu-i prin SMS pe activistii PSD daca sunt de acord sa intre la guvernare, alaturi de PSD, anunta surse din partid citate de Antena 3.

Este al doilea sondaj de acest tip, dupa ce saptamana trecuta pesedistii au fost intrebati daca sunt de acord ca partidul sa voteze Guvernul Ciuca in Parlament. Doar o treime ar fi raspuns pozitiv.

Ciolacu insa nu a asteptat rezultatele sondajului si a facut presiuni asupra PNL pentru a accepta ministri PSD daca doreste voturile PSD pentru investirea Guvernului Ciuca.

„Cum vedeti faptul ca Florin Citu spune ca nu vrea sa negocieze cu PSD si nu vrea un guvern format din PSD si PNL?”, a fost intrebat, luni, Ciolacu.

„Una dintre cele mai preferate emisiuni ale mele era ‘Copiii spun lucruri traznite’. Se pare ca si cand esti om mare si au de a face cu o Romanie este la rascruce altii spun lucruri traznite”, a raspuns Ciolacu.

„PSD este obligat sa stea de vorba cu un prim-ministru desemnat. Daca traim intr-o tara normala si vede ca prioritatile romanilor sunt cu totul si cu totul altele”, a adaugat Ciolacu.

„Romania are nevoie de un guvern nu minoritar, de un guvern stabil pentru toate crizele pe care le are de confruntat”, a mai spus seful PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: