Sondaj negru pentru gruparea infractionala PSD-ALDE. Cota lui Iohannis creste spectaculos, romanii vor iesi la vot in numar mare

politica

Un sondaj CURS realizat in ultima saptamana a lunii iunie arata ca intentiile de vot in cazul lui Klaus Iohannis au crescut semnificativ. Presedintele Senatului, Calin POpescu Tariceanu, se claseaza pe locul 2, la mare distanta.

Astfel, Iohannis a ajuns la 43% din intentiile de vot, in conditiile in care in luna aprilie era cotat cu 39%. El este urmat la foarte mare distanta de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu doar 22%.  Condamnatul Dragnea este pe locul 3, cu doar 12%.

 

Sondajul, dat publicitatii de stiripesurse.ro, mai arata ca a crescut si numarul romanilor care intentioneaza sa mearga la vot, acesta ajungand la la 72% din repondenti (cu 11% mai mult fata de precedentul studiu).

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc in perioada 23 iunie – 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievati. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfasurat pe un esantion national de 1067 de persoane, avand o eroare statistica de +/- 3% in la un nivel de incredere de 95%.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: