Sondaj Pieleanu: Iohannis, pe locul 9 in topul increderii. Ciolacu este pe culmile fericirii: „Plateste pentru ca a impartit lumea in ciumati si neciumati”

politica

Un sondaj Avangarde, dat publicitatii duminica seara de Antena 3, arata ca presedintele Klaus Iohannis este afla pe locul 9 in tipul increderii romanilor in personalitatile politice.

Pe primele trei locuri in acest sondaj sunt doar pesedisti: Alexabdru Rafila (37%), Marcel Ciolacu (30%) si Gabriela Firea (28%).

Klaus Iohannis ar fi abia pe locul 9, cu 17%. Niciun lider USR nu apare in acest sondaj.

„Sa imparti lumea in ciumati si neciumati, acest lucruri ajunge sa le platesti. Sper ca pe acest sfarsit de mandat sa intram cu totii intr-o normalitate si presedintele Romaniei sa fie presedintele tuturor romanilor. Cred ca mult-hulitul Partid Social Democrat, cel care trebuia sa treaca in ilegalitate, a dovedit o maturitate politica evidenta si pentru partenerii strategici si pentru partenerii europeni. Am facut un exemplu de politica pentru ca suntem niste patrioti”, a declarat Marcel Ciolacu, comentand faptul ca Iohannis este abia pe locul 9.

Avangarde este condus de Marius Pieleanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: