Sondaj realizat de Moise Guran: Pe cine ati vota, Klaus Iohannis sau Dan Barna? 15.000 de oameni au raspuns in doar o ora

politica

Moise Guran a realizat un sondaj pe pagina sa de Facebook, in care ii intreaba pe simpatizantii sai pe cine ar alege intre Klaus Iohannis si Dan Barna. In numai o ora au raspuns peste 15.000 de oameni.

„Daca maine ar avea loc alegerile prezidentiale pe care dintre cei doi candidati i-ati vota?”, a intrebat Guran.

In numai o ora au votat peste 15.000 de utilizatori de Facebook. Majoritatea afirma ca il voteaza pe Dan Barna.

Alianta 2020 a decis, vineri, sa il desemneze pe Dan Barna drept candidat la Presedintia Romaniei. Barna va intra in campanie in tandem cu Dacian Ciolos, care este desemnat candidatul Aliantei la functia de prim-ministru.

Dacian Ciolos a subliniat, in mai multe interviuri acordate in ultimele zile, ca mai importanta este preluarea guvernarii.

„In Romania de astazi – si trebuie sa o spunem clar romanilor – nu schimbi lucurile castigand alegerile prezidentiale, ci atunci cand ai o majoritate in Parlament si guvernezi. Daca Alianta 2020 USR PLUS isi propune doar sa se focalizeze pe alegerile prezidentiale, care sunt importante, uita cel putin jumatate din mesajul pe care trebuie sa il transmita in permanenta alegatorilor.

Eu asta vreau, indiferent pe ce pozitie voi fi, sa insist sa ne pregatim si sa transmitem mesaje consistente, in legatura cu ce vrem sa facem cand ajungem la guvernare”, a explicat Ciolos, vineri, intr-un interviu pentru ziare.com.

Mai mult despre: ,

Comentarii: