Sondaj SOC in SUA: Putin, „puternic si abil”/Obama, „SLAB si indecis”

externe

Un sondaj realizat la comanda Fox News arata ca majoritatea americanilor considera ca administratia Obama nu are un plan clar de actiune in Siria. Surpriza cea mare este insa ca foarte multi americani apreciaza pozitiv actiunile lui Putin.

Potrivit celui mai recent sondaj Fox News, 61% dintre americani considera ca evenimentele din Siria sunt importante pentru securitatea nationala a SUA. Ingrijorator pentru Obama este ca numai 29% dintre respondenti ii dau dreptate cand spune ca actiunile Rusiei denota „slabiciune si disperare”. In schimb, in jur de 46% dintre cei care au raspuns la sondaj considera ca Putin s-a dovedit „puternic si abil” in legatura cu Siria.

In acelasi timp, 70% sunt de parere ca administratia Obama nu are o strategie clara pentru a gestiona situatia din Siria. Prin urmare, nu este mirare ca 53% dintre votanti cred ca Vladimir Putin s-a miscat mai bine decat Obama.

Intrebati despre politica externa a lui Obama, 52% au spus ca acesta este un „lider slab si indecis”.┬áMai mult de doua treime (69%) dintre americani sustin, potrivit sondajului, ca lupta SUA cu ISIS merge prost.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: