Soprana Angela Gheorghiu arata adevarata fata a Gabrielei Firea. Interviu intr-unul dintre cele mai citite ziare din Italia

news

Soprana de renume international Angela Gheorghiu o acuza pe Gabriela Firea, intr-un interviu publicat de ziarul italian Corriere della Sera, ca „instrumentalizeaza orice” si „foloseste succesul altora”, facand referire la situatia ei si la Simona Halep.

„Cine e la putere crede ca solistii romani trebuie sa sustina concerte gratuite sau aproape gratuite. Cand, in 1994, l-am adus pe Placido Damingo, el a fost platit, eu nu. Cine castiga bine, nu este apreciat. Primarita capitalei a vrut sa-mi dea cetatenia de onoare pentru a-si urmari propriul interes. E o femeie care instrumentalizeaza orice, foloseste succesul altora. Am refuzat. Acelasi lucru l-a facut cu prietena mea, Simona Halep, campioana la tenis, care a incasat fluieraturile publicului in cadrul unei ceremonii pe stadion, fluieraturi adresate primaritei”, a spus soprana.

Angela Gheorghiu a povestit si detalii din copilaria ei la Adjud. Despre viata sub regimul Ceausescu spune ca „era oribil” dar lucrurile „nu s-au schimbat prea mult de atunci”.

„Coruptia nu e doar in politica, a intrat in ADN-ul populatiei, ca sa mergi la medic trebuie sa platesti, preotului pentru a celebra un botez, la fel”.

Celor care o critica pentru caracterul ei le raspunde ca spre deosebire de altii spune lucrurilor pe nume si „reactioneaza la rautati”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: