Sora lui Pavlos, tanarul de la Colectiv care si-a salvat prietenul imobilizat, MESAJ IMPRESIONANT

news

Pavlos Gabriel Popovici, adolescentul de 15 ani care s-a intors in iadul din Colectiv pentru a-si salva prietenul aflat in scaun cu rotile, este unul dintre tinerii aflati in stare grava in spital. Pentru ca azi este ziua lui onomastica, sora sa i-a transmis o urare insotita de un mesaj emotionant de incurajare.

Pavlos, internat inca din seara accidentului la Spitalul Grigore Alexandrescu in stare grava, se simte un pic mai bine, motiv pentru care medicii au decis sa il transfere azi la o clinica din Belgia.

„La multi ani sanatosi, sufletul meu frumos! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa lupti in continuare. Dumnezeu te iubeste, face minuni pentru tine pentru ca tu esti un suflet minunat, ai salvat o viata, iar el te va salva pe tine! Doamne, noi credem in tine si iti multumim ca ai grija de el si faci minuni pentru el. Te iubesc enorm de mult si abia astept sa vii acasa sa te strang in brate.

In primul rand, nu avem cuvinte sa va multumim pentru solidaritatea voastra, rugaciunile voastre, gandurile voastre bune. Suntem profund impresionati cate suflete bune sunt alaturi de noi si ne sprijina. Va multumim din suflet.

In al doilea rand, PAVLOS ESTE BINE. Transportul nu i-a afectat in niciun fel, a ajuns in aceasi stare in care plecase, medicii de acolo l-au conectat la aparaturi ultra performante, iar astazi ni s-a spus ca este mai bine decat ieri, atat el cat si celelalte victime transportate in Belgia. Este intr-un spital militar, in care au acces la informatii doar parintii in urma confirmarii unei parole, nu are acces nici o presa si nici nimeni altcineva! Va rog, incetati sa divulgati informatii neadevarate, daca ar avea cineva informatii despre el, familia ar fi cea care ar afla prima.

In al treilea rand, medicul care si-a dorit sa-l transfere in Belgia, a fost foarte impresionat de gestul lui si el crede ca acolo el il poate salva si ca va face tot ce ii sta in puteri sa-l faca bine. Incetati cu speculatiile precum transferul s-a facut prin pile sau prin tot felul de alte mijloace!

Nu avem nevoie de rautatile voastre, va rugam sa incetati.
Sa ne rugam in continuare pentru sanatatea lui, Dumnezeu exista si face minuni pentru el, iar noi credem in el si stim ca il va salva.
Te asteptam acasa sufletul meu, te iubesc din suflet!”

Pavlos si Laurentiu, doi baieti in varsta de 15 ani, sunt copiii-eroi din clubul Colectiv. Erau exact langa scena, impreuna cu cel mai bun prieten al lor, Mihai, imobilizat intr-un scaun cu rotile.

Cand s-a dezlantuit nenorocirea, baietii nu si-au abandonat prietenul imobilizat. In tot haosul, Pavlos si Laurentiu l-au carat pe Mihai pe brate pana la iesire. Au reusit, insa ei au fost grav raniti.

Cand s-a dezlantuit nenorocirea, baietii nu si-au abandonat prietenul imobilizat. In tot haosul, Pavlos si Laurentiu l-au carat pe Mihai pe brate pana la iesire. Au reusit, insa ei au fost grav raniti. „Eu l-am vazut pe Pavlos fugind spre baiatul in scaun cu rotile fugind sa il duca de acolo. Eu am trecut de iesirea cu perdele, foarte ingusta, si am cazut si am stat 30 de minute sub sapte insi. Mult fum, oameni arsi”, a povestit Mihnea Ionescu, un prieten, pentru Digi24.

„Daca il lasa acolo il calca lumea in picioare si nu se mai alegea nimic. Prin cate a trecut copilasul asta… E un roman! Cate operatii are, tatal lui, sa-i dea Dumnezeu sanatate, s-a dus acolo unde s-a intamplat, lumina s-a stins si cu lanterna si-a cautat printre morti baiatul. A avut atata putere!”, a povestit Rada Costache, o vecina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: