Sorin Grindeanu, anunt despre Legea salarizarii: „Va fi o initiativa a coalitiei de guvernare”

politica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, ca noua lege a salarizarii unitare va fi un proiect asumat de coalitia de guvernare si va fi transmisa in cel mai scurt termen, probabil in aceasta saptamana, in Parlament spre dezbatere si adoptare.

„Am discutat si in aceasta dimineata cu doamna ministru Olguta Vasilescu. Este o lege extrem de importanta pentru noi. Se afla in programul nostru de guvernare, asa cum stiti, e o masura asteptata de toti romanii. Ca sa avem forta necesara, inclusiv in Parlament, va fi o initiativa, in Parlament, a tuturor deputatilor si senatorilor care fac parte din coalitia de guvernare. Va fi o initiativa a coalitiei de guvernare”, a afirmat Grindeanu, prezent la deschiderea Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania, intrebat ce se intampla cu proiectul legii salarizarii unitare, scrie Agerpres.

Premierul a precizat ca proiectul de lege va fi trimis in Parlament „in cel mai scurt termen, probabil in aceasta saptamana”.

Ulterior, la plecarea de la reuniunea Asociatiei Oraselor, Grindeanu a explicat, la insistenta presei, ca legea salarizarii unitare este „extrem de importanta” si „trebuie sa aiba si o sustinere nu doar a Guvernului, pentru ca Guvernul este dat de sustinerea din Parlament”.

„Eu cred ca este procedura corecta, cea prin care aceasta lege sa vina ca si initiativa legislativa a parlamentarilor, tocmai pentru a da forta acestei legi”, a punctat premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: