Sorin Grindeanu isi manifesta uimirea fata de comportamentul ministrului Justitiei: „Eu cand l-am propus era alt Tudorel Toader fata de cel de acum”

news

Fostul premier Sorin Grindeanu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o atitudine diferita acum fata de perioada in care lucrau impreuna. 

„Am vazut ca a aparut o alta decizie legata de neglijenta in serviciu. Urmaresc cu foarte mare interes pozitia dlui Tudorel Toader si vreau sa vad ce face pentru ca din acest punct de vedere, eu cand l-am propus era alt Tudorel Toader fata de cel de acum. Ingaduiti-mi sa vad cu ce proiect vine dl Toader, proiect de lege sper sa fie, legat de deciziile CCR in raport cu Codul penal si Codul de procedura penala. Sunt extrem de curios”, a declarat Grindeanu pentru Mediafax.

Grindeanu a mentionat ca el isi doreste ca pragul pentru abuzul in serviciu sa fie cat mai mic.

„Parerea mea legata de prag este ca eu as fi mers ori pe salariul minim pe economie, ori pe un prag de 1 leu. Eu in aceasta perioada am incercat sa nu intru in deciziile care veneau dinspre Ministerul justitiei”, a mentionat fostul premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: