Sorina Matei: „Ciolacu a cerut ajutorul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate. Vrea sa scape de adversarii din PSD”

politica

Sorina Matei, realizatoare la B1 TV, sustine ca presedintele interimar la PSD, Marcel Ciolacu, este de acord in realitate cu alegerile anticipate, el colicitand chiar ajutor PNL in acest sens. In caz de anticipate, Ciolacu va intocmi listele cu candidatii pentru Parlament, astfel incat va putea elimina oamenii lui Liviu Dragnea.

Sorina Matei scrie pe site-ul presacurata.ro, citand surse politice, ca liderii PSD si ”echipa Ciolacu” au cerut sprijin PNL pentru declansarea anticipatelor, astfel ca Marian Ciolacu sa preia puterea in PSD, motiv pentru nici alegerile interne din PSD nu sunt foarte precise.

”Ciolacu vrea sa reformeze grupurile parlamentare ale PSD, sa scoata din Parlament oamenii care au fost in cealalta tabara (n.r. gruparea Dragnea), el va face listele in cazul anticipatelor. O data ce ai oamenii tai in grupurile parlamentare din ambele Camere ale Parlamentului, poti conduce si controla fara probleme partidul. De aceea Ciolacu vrea anticipate, ca sa scape de ei cat mai repede, ca sa aiba partidul”, au explicat surse din cealalta tabara politica sub protectia anonimatului, aratand ajutorul pe care dreapta il da stangii lui Ciolacu pentru a ”reforma” PSD.

Din acelasi motiv, al stabilirii ”listelor” la parlamentare in vederea anticipatelor, multi lideri PSD au teama sa se pronunte impotriva politicii promovate de Ciolacu in partid si chiar si impotriva propunerii ca premier a lui Remus Pricopie, pentru ca daca fac acest lucru stiu ca nu mai prind niciun loc in viitorul Parlament, au aratat alte surse politice.

Mai mult despre: ,


Comentarii: