Sorina Matei anunta cine este acel „Iuda” pe care l-a amenintat Florian Coldea: „Este efectiv nebunie curata”

news

Sorina Matei de la B1 TV sustine ca personajul vizat de amenintarile de joi ale lui Florian Coldea, pe care acesta l-a catalogat drept „Iuda”, ar fi Daniel Morar, fostul sef al DNA, actual judecator al CCR.

„In 2016, SRI/ Coldea credea, potrivit mai multor surse, dupa decizia 51 a CCR, ca Daniel Morar este ‘Iuda’, pentru ca a ‘tradat’, scotand SRI din cercetarea penala, Morar fiind unul dintre putinii oameni care stiau cu exactitate cum s-a infiltrat SRI in Justitie printr-o singura sintagma ‘alte organe specializate ale statului’, pe care CCR a declarat-o neconstitutionala.

In 2018, domnul Coldea, public si in vazul intregii lumi, reia aceeasi acuzatie halucinanta la adresa lui Daniel Morar, dupa ce a vazut ca Morar a vorbit, amenintandu-l pe Daniel Morar ca ‘nu o sa sfarseasca bine’.

Sa ameninti public un judecator CCR, fost sef al DNA, este efectiv nebunie curata!”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, a amintit joi, dupa audierea in Comisia SRI, de povestea unui „celebru personaj biblic” care a tradat pentru „30 de arginti”, afirmand ca el constata cu ingrijorare faptul ca „unii in mod vizibil practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman”.

„As vrea sa reamintesc de un celebru personaj biblic, care in urma cu circa 2.000 de ani a tradat pentru 30 de arginti. Ce daca ulterior l-au apucat remuscarile? Lucrul nu s-a putut repara si raul facut n-a putut fi rezolvat. Evident, ca orice tradator, destinul i-a sfarsit tragic. Din aceasta perspectiva, constat cu ingrijorare faptul ca unii in mod vizibil practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman. O fac la vedere, extrem de vocal si fara pic de rusine. Ba, mai mult, chiar par sa-si faca un titlu de glorie din asta, afectand institutii fundamentale si capacitati democratice de aparare si protectie ale statului roman. Poate ar fi bine cu totii sa reflectam la acest episod biblic si la astfel de personaje. O sa revenim cu alte explicatii pe masura ce vom lamuri si alte aspecte cu membrii comisiei”, a declarat Coldea, dupa audierea din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: