Soros si-a infiltrat oamenii pe lista lui Dragnea pentru europarlamentare. Carmen Avram a fost finantata de Fundatia Soros

politica

Carmen Avram, numarul doi pe lista PSD pentru europarlamentare, a beneficiat de finantarea Fundatiei Soros pentru a-si realiza emisiunile de la Antena 3. Liviu Dragnea l-a acuzat in mai multe randuri pe George Soros ca a pus la cale protestele anti-PSD din Romania, protestatarii fiind catalogati deseori de propaganda PSD drept „sorosisti”.

”Acest material jurnalistic a fost realizat cu sprijinul Fundatiei Soros Romania, in cadrul programului Jurnalism de investigatie in slujba interesului public”, se afirma in 2011 la finalul unei emisiuni „In premiera” realizata de Carmen Avram.

Carmen Avram este sotia lui Adrian Ursu, director editorial al postului  Antena 3.

In iulie 2017, Liviu Dragnea il acuza pe George Soros ca e la originea tuturor relelelor care i se intampla: „Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara. E simplu. (…) E o certitudine ca e o chestiune foarte organizata”.

Dragnea a declarat insa, luni, ca noua candidata a PSD este „un patriot”.

„Carmen Avram este o doamna care apara foarte mult principiul dreptatii, a militat mereu impotruva unor abuzuri, face parte dintr-o echipa de reporteri care nu au cedat la niste presiuni inimaginabilie, la adresa acelui trust de presa. Este un patriot si un om care a sprijinit mereu principiile in care crede PSD-ul”, a spus seful PSD.

Reportajul finantat de Fundatia Soros:

Mai mult despre: , ,


Comentarii: