Sosoaca a bagat armata in barbatul ei, de 1 Decembrie: „Unde-i Silviu, nici aici nu esti, ma?” – Video

politica

Diana Sosoaca

Senatoarea Diana Sosoaca l-a concurat cu succes pe rivalul George Simion in timpul ceremoniilor de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Amandoi s-au straduit sa produca circ si spectacol la Alba Iulia pentru a-si demonstra „patriotismul”. 

Sosoaca a fost intampinata de cateva zeci de simpatizanti, insa ea nu a fost deloc multumita. Ea a inceput sa strige ca nimeni nu o protejeaza pe fiivca ei, care ar fi amenintata si a ordonat ca un barbat sa stea in permanenta langa aceasta.

Apoi, Sosoaca s-a enervat ca sotul ei, Silvestru Sosoaca, nu este langa ea. „Unde-i Silviu, nici aici nu esti, ma?”, a strigat Sosoaca. Sotul lui Sosoaca este prim-vicepresedinte al partidului SOS.

Citeste si: „Bai, chiar atat de greu?”. Cum isi umileste Sosoaca barbatul intr-un live pe Facebook: „Macar in masina nu l-a batut” – Video

Ulterior, Sosoaca si-a indemnat simpatizantii ca ia cu asalt scena.

La randul lui, liderul AUR, George Simion, a sosit coafat la Alba Iulia, de 1 decembrie, cu un tren special pentru care AUR a platit 35.000 de euro.

Simion, avand o freza prea putin traditionala, prost asortata cu un cojoc din blana alba, a fost intampinat pe peron de indivizi costumati in daci si de maicute.

„In acest an va invit si pe voi, romani patrioti, sa mergem impreuna la Alba Iulia cu Trenul Unirii de la Bucuresti si sa strigam intr-un glas”, anuntase amterior Simion.

AUR a platit pentru inchirierea trenului in care a fost adus Simion suma de 169.991,50 lei, a precizat pentru Club Feroviar, miercuri seara, George Simion.

Simion a fost primit cu paine si sare pe peron. „Faceti loc aici, ca vine la paine”, a incercat un sustinator AUR sa ii deschida calea lui Simion.

Simion a plecat apoi in mars de la gara, alaturi de cateva mii de auristi, spre Catedrala Incoronarii. ”Este o zi a unitatii nationale, sunt bineveniti si PSD-isti si PNL-isti alaturi de noi, este timpul sa dam mana cu mana, mergem la biserica, avem 2.000 de copii care nu au vazut niciodata Alba Iulia, avem si o piesa de teatru…”, a declarat Simion.

Printre participanti s-au aflat si Claudiu Tarziu, Ramona Ioana Bruynseels, Mugur Mihaescu Garcea, Ilan Laufer si Daniel Florea, fostul primar PSD al Sectorului 5.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: