Sosoaca, adusa de Olguta Vasilescu sa il sustina pe candidatul PSD din Filiasi. Acesta este tatal fostului primar PSD

politica

Senatoarea Diana Sosoaca  participa la campania electorala a candidatului PSD din Filiasi, Gheorghe Marin. Marin este tatal fostului primar PSD, care a fost nevoit sa plece din functie dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI.

Sososaca a fost prezenta intr-o actiune electorala alaturi de echipa de campanie a candidatului PSD, Gheorghe Marin, prin satele apartinatoare orasului Filiasi.

„Multumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Sosoaca, pentru prezenta si sustinere! Noi, cetatenii din localitatea Racarii de Sus, suntem alaturi de domnul Gheorghe Marin si echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are solutii durabile si raspunsuri credibile la greutatile vietii de fiecare zi, la nevoile si asteptarile noastre. Impreuna pentru dezvoltarea orasului Filiasi si a satelor apartinatoare!”, a scris consilierul local PSD din Filiasi, Ionut-Razvan Enache, pe Facebook.

Diana Sosoaca  sustine ca a facut un „gest prietenesc” fata de „tatal lui Costelus”.

„Eram in trecere prin Filiasi, unde am petrecut un eveniment de familie si, cunoscand injustetea la care a fost supus fostul primar, Costelus Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotarat sa il ajut sa o depaseasca aducand in locul sau la primarie pe dl Marin Gheorghe, insusi tatal lui Costelus.

In aceasta actiune a mea nu am tinut cont de o culoare politica anume, ci am incercat sa repar aceasta injustete, lucru normal avand in vedere ca la baza sunt un om al justitiei.

Din punct de vedere politic – daca i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – va aduc aminte ca lucrez la infiintarea unui nou partid si de aceea am nevoie de aliati multi, harnici si puternici in toate regiunile tariii, si, asa cum o parte dintre ei nu au facut niciodata politica, altii se afla, poate, inrolati (astazi) in alte partide. Oricum, inainte de toate, ceea ce am facut duminica, a fost un simplu gest prietenesc”, a declarat Sosoaca pentru G4Media.

Candidatul PSD la Primaria orasului Filiasi, Ghorghe Marin, a primit si sprijinul lui Marcel Ciolacu, care a fost la sfarsitul saptamanii trecute in Filiasi.

Campania lui Marin este coordonata de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, liderii PSD Dolj.

Fostul primar din Filiasi, Costelus Ilie Gheorghe, fiul actualului candidat PSD, a fost reales in fruntea orasului in 27 septembrie 2020 cu 90% din voturile exprimate. El a ramas fara mandat dupa ce a pierdut procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a gasit incompatibil pentru ca a detinut simultan functiile de viceprimar si membru in Consiliul de Administratie al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filisanu”, in perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013.

Mai mult despre: ,

Comentarii: