Sosoaca anunta ca va face scandal la Cotroceni. Refuza sa isi faca testul Covid: „Iohannis sa-si ia un costum special”

politica

Senatoarea Diana Iovanovici Sosoaca a anuntat, duminica seara, la Romania TV ca refuza sa isi faca testul de coronavirus in vederea participarii la consultarile de la Cotroceni. Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie, sustinand ca are scutire medicala.

„Sa organizeze aceste consultari intr-un cadru medical specializat. Sa-si ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu ma poate nimeni obliga sa-l fac. Este pozitia mea. N-am stiut de acest test. Eu resping categoric sa se efectueze un test pe mine si invoc Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 si Conventia de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test.

Domnul presedinte Iohannis sa faca consultarile online daca se teme. Singurul virus pe care il putem transmite e virusul patriotic”, a declarat Sosoaca.

Conducerea AUR a decis cine va face parte din delegatia care va merge la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Iohannis in privinta nominalizarii premierului. Diana Iovanovici Sosoaca, senatoarea care s-a remarcat deja printr-un comportament public foarte zgomotos si agresiv, va fi printre membrii delegatiei.

Componenta oficiala a delegatiei AUR: George Simion, Claudiu Tarziu, Ringo Damureanu, Dan Tanasa, Diana Sosoaca.

Liderul AUR, George Simion, a anuntat vineri seara ca luni, la consultarile de la Palatul Cotroceni, are de gand sa faca spectacol.

„In sfarsit politica romaneasca pare sa fie un film bun, ca pana acum nu avea deloc suspans. Erau toate partidele lui Iohannis care stateau drepti, acum o sa aiba unele surprize. Va fi frumos”, a declarat Simion intr-un interviu pentru Aleph News.

Luni, la Cotroceni, vor avea loc consultari cu partidele in privinta desemnarii premierului. Delegatia AUR este invitata de la ora 14.00.

Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 12:00 – Partidul National Liberal (PNL);
Ora 13:00 – Alianta USR-PLUS;
Ora 14:00 – Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR);
Ora 15:00 – Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR);
Ora 16:00 – Minoritati nationale reprezentate in Parlament.

Mai mult despre:

Comentarii: