Sosoaca are o mare admiratoare la TVR. Marina Almasan: „Bravo, Diana! Intotdeauna am fost mandra ca am avut o avocata de nota 10!”

politica

Realizatoarea TVR Marina Almasan ii aduce ode senatoarei AUR Diana Sosoaca, despre care spune ca are educatie aleasa si ca este „o avocata de nota 10!”. Sosoaca s-a remarcat prin numeroase scandaluri publice si prin promovarea de teorii ale conspiratiei.

„Bravo, Diana! Intotdeauna am fost mandra ca am avut o avocata de nota 10! Confucius spunea: ‘Oamenii sunt toti la fel; educatia ii deosebeste’!”, a scris Almasan pe pagina de Facebook a lui Sosoaca.

Sosoaca a primit premiul „Lady Lawyer” in 2019 din partea Marinei Almasan. Sosoaca era des invitata si promovata in emisiunea „Femei de 10” realizata la TVR. Ea a fost si finalista intr-un alt concurs organizat de Marina Almasan, „Topul faptelor bune”.

In emisiunile ei, Almasan a invitat-o si pe mama lui Sosoaca, doctorita Alice Florescu-Bleotu.

Citeste si: Culmea! Mama lui Sosoaca (AUR) este o doctorita foarte cunoscuta, prietena cu Florin Piersic si Marina Almasan

Sosoaca a reprezentat-o pe Marina Almasan in procesul de divort pe care l-a avut cu Victor Socaciu.

„Daca ma intrebati de unde o stiu pe Diana, o sa ridic din umeri. Habar n-am la care din emisiunile mele am avut nevoie de un avocat in platou, cine mi-a recomandat-o si cand. Cert este ca, de la prima prezenta a Dianei in platoul nostru de filmare, mi-am zis : ‘Asta e! E omul de care am nevoie!’. Colegii de breasla stiu ce inseamna pentru un producator, dar mai ales pentru un moderator, ca aiba in emisiune un profesionist, care sa vorbeasca destept si pe intelesul tuturor si sa aiba si charisma. Iar tanara avocata care-mi devenise invitata, le avea pe toate trei. De atunci au trecut ani buni, colaborarea continuand la modul frumos”, a relatat Almasan pe site-ul ei, „Femei de 10”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: