Sosoaca, arsa rau la buznare. Se plange ca a primit amenzi in valoare de peste 10.000 de euro

politica

Senatoarea Diana Sosoaca s-a plans, joi seara, dupa ce a incercat sa organizeze un nou miting in Oradea, ca ea si sotul ei au primit amenzi care totalizeaza peste 10.000 de euro.

Sosoaca a incercat sa organizeze un nou miting anti-restrictii la Oradea insa au venit doar vreo 15 participanti. Ea le-a transmis acestora ca a primit din partea Jandarmeriei amenzi in valoare de peste 10.000 de euro.

Diana Sosoaca este „campioana la amenzi”, a anuntat in urma cu o luna ministrul de interne, Lucian Bode.

„Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare ca n-o intereseaza”, a spus Lucian Bode, intrebat ce amenda a primit pentru participarea fara masca la protestul din 20 martie.

Astfel, senatoarea Diana Sosoaca a primit trei amenzi dupa participarea la protestele anti-masca si anti-restrictii din Bucuresti. Jandarmeria Capitalei a emis pe numele senatoarei sanctiuni in valoare totala de 4.500 de lei, cate 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste – de la Piata Victoriei, din Parcul Izvor si de la Palatul Cotroceni, fara masca, fara a pastra distanta de siguranta fata de alti participanti si fara a respecta limita de 100 de participanti.

Anterior, si premierul Florin Citu a vorbit despre faptul ca „din pacate, avem si parlamentari care indeamna, instiga la nerespectarea legii. Aici cred ca este vorba despre o problema morala – sunt parlamentari, fac legi, dar nu respecta legislatia. Nu am nimic cu protestele, sunt liberal, sunt oameni care ma injura, vor sa protesteze, dar sa poarte masca”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: