Sosoaca, cu 2 ore inainte de intalnirea cu Iohannis: „Nu-mi pun nicio masca, domnule, mie nu-mi pune nimeni masca”

actualitate

Senatoarea AUR Diana Iovanovici Sosoaca a declarat, cu doua ore inainte de intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Iohannis, ca refuza in continuare sa poarte masca de protectie.

„Nu-mi pun nicio masca, domnule, mie nu-mi pune nimeni masca. Eu am adeverinta, legea spune ca am dreptul sa nu port masca”, a spus Sosoaca intr-un live facut in masina, in timp ce conducea.

Anterior, ea a scris pe Facebook ca refuza si sa isi faca testul Covid.

„Nu am fost anuntati oficial cu privire la eventuala obligativitate a unui test medical! Era obligatia Administratiei Prezidentiale sa o faca, daca ni se impunea. Exista un protocol care trebuie respectat”, a scris Sosoaca.

Sosoaca a anuntat, duminica seara, la Romania TV ca refuza sa isi faca testul de coronavirus in vederea participarii la consultarile de la Cotroceni. Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie, sustinand ca are scutire medicala.

„Sa organizeze aceste consultari intr-un cadru medical specializat. Sa-si ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu ma poate nimeni obliga sa-l fac. Este pozitia mea. N-am stiut de acest test. Eu resping categoric sa se efectueze un test pe mine si invoc Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 si Conventia de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test.

Domnul presedinte Iohannis sa faca consultarile online daca se teme. Singurul virus pe care il putem transmite e virusul patriotic”, a declarat Sosoaca.

Conducerea AUR a decis cine va face parte din delegatia care va merge la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Iohannis in privinta nominalizarii premierului. Diana Iovanovici Sosoaca, senatoarea care s-a remarcat deja printr-un comportament public foarte zgomotos si agresiv, va fi printre membrii delegatiei.

Componenta oficiala a delegatiei AUR: George Simion, Claudiu Tarziu, Ringo Damureanu, Dan Tanasa, Diana Sosoaca.

Liderul AUR, George Simion, a anuntat vineri seara ca luni, la consultarile de la Palatul Cotroceni, are de gand sa faca spectacol.

„In sfarsit politica romaneasca pare sa fie un film bun, ca pana acum nu avea deloc suspans. Erau toate partidele lui Iohannis care stateau drepti, acum o sa aiba unele surprize. Va fi frumos”, a declarat Simion intr-un interviu pentru Aleph News.

Luni, la Cotroceni, vor avea loc consultari cu partidele in privinta desemnarii premierului. Delegatia AUR este invitata de la ora 14.00.

Mai mult despre:

Comentarii: