Sosoaca, data afara de Gadea din studio. Dialog ireal: „Sunt abuzata psiho-emotional”/ „Sunteti abuzata masiv”

news

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost data afara din emisiunea „Sinteza zilei” dupa un dialog in contradictoriu cu Mihai Gadea. Sosoaca a sustinut ca a fost „abuzata psiho-emotional” de Antena 3.

Scandalul a pornit dupa ce Sosoaca a tinut sa se certe cu invitatii lui Gadea: Mirel Curea, Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu. Sosoaca i-a intrerupt si i-a intrebat in mod repetat daca mai exista gripa in Romania. gripa in Romania: „Mai este gripa, mai sunt cazuri, ca nu se mai vorbeste?”. In acel moment, Gadea s-a simtit dator sa ia atitudine.

Mihai Gadea: Doamna, avocat, doamna senator, cu toata dragostea, intrebarile la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceti?

Diana Sosoaca: Foarte bine, multumesc, ma interesa sa pun niste intrebari. Eu nu stiu unde-i gripa…Pe mine chiar ma intereseaza

Mihai Gadea: Eu apreciez prezentele dumneavoastra de fiecare data. Eu invit pe toata lumea. Ascultati putin…Nu va dau lectii publice, dar ma puneti in situatia asta. La o doamna e usor neplacut, eu nu va dau lectii publice, dar cand vorbiti peste cineva e o chestie lipsita de politete si de staif.

Diana Sosoaca: Domnule Gadea, cea mai mare lipsa de politete o aveti dumneavoastra. Daca m-ati invitat eu doresc sa aflu raspunsurile la niste intrebari. As dori sa stiu si eu unde este gripa.

Mihai Gadea: Doamna Sosoaca, am sa va rog de acum inainte sa nu mai interveniti peste invitati. Asa se poarta un dialog civilizat. Hai sa vorbesc si eu asa ca dumneavoastra.

Diana Sosoaca: Exact, vorbiti cum considerati! Daca m-ati invitat, eu doresc sa aflu niste intrebari. Vreau sa aflu ce-i cu gripa.

Mihai Gadea: In momentul in care sunteti intr-un dialog public trebuie sa-l respectati. Daca nu, sa stiti ca eu va opresc microfonul.

Diana Sosoaca: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastra trebuie sa ne respectati pe noi. Nicio problema. Este Antena 3, unde oricum se opreste microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emotional.

Citeste si: „Sa fiti impuscati!”. Reactia propagandei AUR dupa ce Sosoaca a fost data afara de la Antena 3: „Sclavi afiliati la CNN, postul campion la fake news”

Mihai Gadea: Se vede ca sunteti abuzata, sa stiti! Sunteti abuzata masiv.

Diana Sosoaca: Pai sunt abuzata, tocmai de aceea am inchis televizoarele.

Mihai Gadea: Psihologic vorbind, da?

Diana Sosoaca: Da, psihologic vorbind.

Emisiunea s-a intrerupt apoi, la revenirea din pauza de publicitate, Mihai Gadea a anuntat ca Diana Sosoaca a parasit platoul emisiunii.

Citeste si: Seara nebuna la TV-urile penale. Ciutacu si Cumpanasu s-au acuzat reciproc ca au luat spaga: „Scoateti-l, ma, pe asta afara din direct!”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: