Sosoaca incepe saptamana in forta, acum se crede Stefan cel Mare: „Sa identificam care sunt adevaratii lideri, adevaratii patrioti, pe acei oameni care sunt dispusi sa sacrifice totul”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca se compara mai nou cu Stefan cel Mare. Ea a distribuit pe Facebook un fragment dintr-un film despre Stefan cel Mare si le cere admiratorilor ei sa „identificam care sunt adevaratii lideri, adevaratii patrioti, pe acei oameni care sunt dispusi sa sacrifice totul pentru a apara trecutul istoric”.

„Pe data de 10 ianuarie 1475 are loc Batalia de la Vaslui, mentionata uneori drept Batalia de la Podul Inalt, intre armatele aliate crestine moldo-maghiaro-polone sub comanda lui Stefan cel Mare al Moldovei si oastea otomano-munteana sub conducerea lui Suleiman Pasa. Lupta de la Vaslui (Podul Inalt) a fost o victorie stralucita, care a dus faima domnului Moldovei in toata Europa. Papa Sixt al IV-lea, numindu-l pe Stefan cel Mare ‘principele crestinatatii’ si ‘atletul lui Cristos’.
Poporul UNIT va invinge de fiecare data!

Asa a fost atunci asa va fi si astazi depinde doar de noi sa identificam care sunt adevaratii lideri, adevaratii patrioti, pe acei oameni care sunt dispusi sa sacrifice totul pentru a apara trecutul istoric (sacrificiul strabunilor nostri), prezentul (drepturile si libertatile fundamentale, suveranitatea si independenta noastra ca tara) si viitorul poporului roman (copiii nostri si pamantul stramosesc ce trebuie sa le apartina)”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Dumitru Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca, este urmarit penal de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat ca a lovit un politist.

Senatoarea Diana Sosoaca a sunat la 112,  in timpul unui interviu pe care il acorda unei echipe straine de televiziune, in urma unui conflict aparut pe fondul intrebarilor adresate in cadrul realizarii interviului.

Potrivit procurorilor, politistii Sectiei 4 s-au deplasat la fata locului, insa sotul senatoarei l-a agresat pe unul dintre agenti.

Dumitru Sosoaca a fost chemat acum o luna la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a fost anuntat ca a fost pus sub control judiciar, pe o perioada de 60 de zile, fiind urmarit penal pentru ultraj.

„La data de 10.12.2021, in jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat interventia organelor de politie la un imobil din Sectorul 1. In momentul in care organele de politie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agentii de politie, respectiv l-a impins, izbindu-l de perete, i-a pus o mana in gat, dupa care l-a tras de uniforma de politie, cauzandu-i suferinte fizice”, transmite Parchetul intr-un comunicat de presa.

Diana Sosoaca a fost si ea, atunci, in fata Parchetului, impreuna cu mai multi sustinatori, acestia din urma avand altercatii cu jurnalistii prezenti la fata locului.

Mai mult despre:

Comentarii: