politica

Sosoaca: „Mi s-a facut oferta sa fiu prim-ministru. Am refuzat. Cei de sus mi-au facut-o. Am refuzat sa fiu si ministru al Justitiei”

Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca a primit „oferta” de a fi prim-minisgtru al Romaniei, insa a refuzat „sa cada prada”. Ea a mai spus ca i s-a oferit sa fie si ministru al Justitiei.

„Nu am cazut ca ceilalti prada ofertelor care mi s-au facut. Da, mi s-a facut oferta inclusiv sa fiu prim-ministru. Ca sa stiti, doar sa tac”, a declarat Sosoaca intr-un interviu cu Adriana Bahmuteanu.

Intrebata cine i-a facut oferta, Sosoaca a refuzat sa spuna: „Nu conteaza, de catre cei de sus. Mi s-a facut oferta de ministru al Justitiei, am refuzat”.

„Domnul Citu a copiat ceva din planul meu. Am facut un articol in care am scris cam ce ar trebui sa faca cineva daca vrea o schimbare. Am spus: demisia lui Iohannis”, a mai delirat Sosoaca.

Vezi video de la minutul 30.00:

Premierul Florin Citu a declarat vineri, la Iasi, referitor la actiunile violente ale lui Sosoaca de blocare a vaccinarilor ca institutiile statului nu ar trebui sa fie „timide”, iar orice actiune care vizeaza oprirea campaniei de vacinare trebuie sanctionata cu fermitate.

„Institutiile statului nu ar trebui sa fie timide, iar aici sunt foarte ferm. Orice actiune care este facuta pentru a opri campania de vaccinare trebuie sanctionata cu fermitate de toate institutiile statului. Am vazut ca a mai fost un incident la Botosani, deci nu putem tolera asa ceva. Ieri in Parlamentul Romaniei am vazut deputati si senatori ai unui partid care erau acolo fara masca pe toata durata acelei busculade pe care am vazut-o cu totii. Este inadmisibil si le cer institutiilor statului sa-i amendeze pe cei care nu respecta legislatia, indiferent de functiile pe care le au in statul roman“, a spus premierul Florin Citu.

El le-a cerut institutiilor statului sa-i faca datoria si sa-i sanctioneze inclusiv pe “acei parlamentari care nu poarta masca in interiorul Parlamentului Romaniei“.

Senatoarea Diana Sosoaca este acuzata ca a blocat activitatea unui centru de vaccinare din judetul Iasi unde a organizat, la finalul saptamanii trecute, un protest. ”Totul este o minciuna”, acuza senatoarea, care a scandat ”Jos masca”. Comitetul de coordonare a vaccinarii a transmis, miercuri, ca dezaproba ”ferm actiunile care aduc atingere derularii procesului de vaccinare” si a incurajat ”sesizarea imediata a institutiilor abilitate”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

45 de minute ago

Patru politisti ucisi si alti patru raniti, in urma unui schimb de focuri cu doi infractori, in statul american Carolina de Nord

Patru ofiteri de politie care executau un mandat de arestare a unui infractor cautat pentru…

41 de minute ago