Sosoaca: „Mii de oameni m-au urcat pe soclul lui Cuza”. Regie cu RTV: „Hai, la hora toata lumea!” – Video

news

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost filmata, duminica, in timp ce isi regiza aparitia l;a Romania TV impreuna cu corespondenta postului la Iasi. Sosoaca a devenit vedeta la RTV, alaturi de Codruta Cerva si Oana Lovin. 

„Doamna, luati microfonul ca eu va pazesc”, i-a spus corespondenta RTV lui Sosoaca. „Va rog sa nu o mai asaltati ca intra in direct”, le-a spus apoi „jurnalista” celor aflati in jurul lui Sosoaca.

Sosoaca a inhatat microfonul si a dat un ordin rastit:  „Hai, la hora toata lumea”. Multimea s-a executat si a incropit de urgenta o hora in jurul lui Sosoaca in timp ce aceasta isi sustinea discursul in direct la Romania TV.

Sosoaca a venit la Iasi, de ziua Micii Uniri, si s-a urcat pe soclul lui Alexandru Ioan Cuza. Ea a sustinut ca a fost „urcata” pe soclu de mii de oameni.

”Nu m-am urcat eu pe statuie, am fost urcata de oameni. Am fost urcata pe soclu. Erau cateva mii de oameni si le multumesc din suflet celor care au venit in Iasi. Au venit chiar si din Moldova. Nu ne-am saturat de mastile politicienilor de pana acum? Acum avem si botnita. Cred ca in primul rand nu exista ordine de baya pentru restrictia purtarii mastilor. Toate restrangerile de drepturi trebuie facute prin lege, de altfel, legea nu are nicio prevedere cu privire la purtarea mastilor in exterior.

Nu au fost oameni amendati azi. Eu am vorbit cu domnul Chirica in urma cu ceva timp, mi-a spus ca va fi o ceremonie mica. Eu am depus impreuna cu mai multi membrii AUR o coroana. Mie mi s-a parut mult mai normal sa stau intre oameni. Acestia au facut un efort foarte mare sa vina de la sute de kilometri. Era normal ca sa stau langa oamenii care m-au sustinut atat. Mi s-a spus ca e prea mult, ca depasesc limita oricarui politicieni. Le-am replicat ca daca eram ca orice alt politician trebuia sa intru in cardasie cu ei. Eu am ales. Am ales sa stau langa poporul roman si langa cei care m-au ales. O sa fac mai mult de atat. Abia astept sa se ia de familia si de copiii mei pentru ca atunci nu mai am ce sa pierd.

Jandarmii nu au avut de ce sa intervina. S-a facut hora Unirii, s-au cantat melodii patriotice, a fost un adevarat mars. Au venit autocare din toata tara. Le multumesc mult pentru ca asta inseamna unire”, a declarat Sosoaca la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: