Sosoaca o da de gol pe Marina Almasan. Realizatoarea TVR a acceptat cenzura PSD: „Emisiunile au fost aranjate la montaj”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca a declarat, marti, la Gold FM ca celebra realizatoare TVR Marina Almasan a accepta ca emisiunile sale sa fie cenzurate, pentru ca Viorica Dancila si Liviu Dragnea sa nu fie criticati. 

„A fost o emisiune pe vremea in care era doamna Viorica Dancila premier, am fost singura persoana care a avut curajul, intr-o emisiune live la TVR, sa spuna ceva de domnul Dragnea si de doamna Viorica Dancila. A fost ultima emisiune live pe care avut-o Marina Almasan, eu am fost interzisa din acel moment, cam vreo 9 luni. la TVR si toate emisiunile cu mine au fost inregistrate si aranjate la montaj. Era in 2018, cand se incalcau foarte mult drepturi si libertati, am avut curajul sa spun ceva despre Dragnea si Dancila”, a declarat Sosoaca, senina, la Gold FM.

Vezi inregistrarea de la minutul 01.12.00:

Marina Almasan a tinut sa se mandreasca cu prietenia lui Sosoaca in mai multe cazuri. Recent, Almasan a spus despre senatoare ca are educatie aleasa si ca este „o avocata de nota 10!”.

„Bravo, Diana! Intotdeauna am fost mandra ca am avut o avocata de nota 10! Confucius spunea: ‘Oamenii sunt toti la fel; educatia ii deosebeste’!”, a scris Almasan pe pagina de Facebook a lui Sosoaca.

Sosoaca a primit premiul „Lady Lawyer” in 2019 din partea Marinei Almasan. Sosoaca era des invitata si promovata in emisiunea „Femei de 10” realizata la TVR. Ea a fost si finalista intr-un alt concurs organizat de Marina Almasan, „Topul faptelor bune”.

In emisiunile ei, Almasan a invitat-o si pe mama lui Sosoaca, doctorita Alice Florescu-Bleotu.

Citeste si: Culmea! Mama lui Sosoaca (AUR) este o doctorita foarte cunoscuta, prietena cu Florin Piersic si Marina Almasan

Sosoaca a reprezentat-o pe Marina Almasan in procesul de divort pe care l-a avut cu Victor Socaciu.

„Daca ma intrebati de unde o stiu pe Diana, o sa ridic din umeri. Habar n-am la care din emisiunile mele am avut nevoie de un avocat in platou, cine mi-a recomandat-o si cand. Cert este ca, de la prima prezenta a Dianei in platoul nostru de filmare, mi-am zis : ‘Asta e! E omul de care am nevoie!’. Colegii de breasla stiu ce inseamna pentru un producator, dar mai ales pentru un moderator, ca aiba in emisiune un profesionist, care sa vorbeasca destept si pe intelesul tuturor si sa aiba si charisma. Iar tanara avocata care-mi devenise invitata, le avea pe toate trei. De atunci au trecut ani buni, colaborarea continuand la modul frumos”, a relatat Almasan pe site-ul ei, „Femei de 10”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: