Sosoaca s-a suparat si pe proprii ei admiratori: „M-am saturat! Este inacceptabil, voi stati bine mersi in fotolii si ne cereti noua sa ne sacrificam si viata, si timpul, si sa ne luam si amenzi”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca si-a atacat si proprii admiratori, intr-o emisiune online realizate de Luis Lazarus, nemultumita ca acestia nu ies in strada sa „lupte impotriva dictaturii medicale”. „V-am dat mura-n gura si si actiuni, v-am spus ce aveti de facut, v-am spus sa iesiti in strada la anumite momente, nu v-a interesat. M-am saturat”, a spus Sosoaca.

Sosoaca a relatat ca primeste numeroase mesaje in care este intrebata unde a disparut si ca de ce „nu mai lupta”. Furioasa, ea s-a rafuit cu proprii admiratori.

„Nu e obligatia mea, a unui om care lupta de un an jumate, sa va scape. Mi se pare inacceptabil ca voi sa stati bine mersi in fotolii si sa ne cereti noua sa ne sacrificam si viata, si timpul, si sa ne luam si amenzi ca vreti voi sa stati comozi in timp ce noi luptam. Nu vreti sa luptati si sa stati comozi si sa va plimbati prin toate tarile vaccinati n-aveti decat sa va declarati morti prin sinucidere.

Daca vreti sa fiti eliberati, puneti mana de la mana, adunati-va, v-am dat mura-n gura si si actiuni, v-am spus ce aveti de facut, v-am spus sa iesiti in strada la anumite momente, nu v-a interesat.

Eh, pe voi astia care nu v-a interesat, dar ne cereti noua sa va scapam, n-aveti decat sa stati linistiti in fotoliu pentru ca nici ei si nici Luis nu o sa facem vreun demers sa va scapam pe voi. Punct! Eu nu mai stau sa menajez pe nimeni. Pana la urma, poporul are conducatorii pe care si-i merita, pe care si-i accepta. Eu m-a saturat sa spun ce sa faceti si voi sa-mi dati…”, a spus Sosoaca, moment in care s-a intrerupt transmisia.

„La un moment dat o sa orgnizez personal un miting de mare anvergura in momentul in care toate trupele patriei vor fi perfect organizate”, a adaugat Luis Lazarus.

Citeste si: Sosoaca, pasibila de 10 ani de puscarie conform propriei legi. A spus despre romani ca sunt „lasi”, iar cei din strainatate „vand femei”

Senatoarea Diana Sosoaca a inaintat recent in Parlament un proiect de lege prin care cei care „defaimeaza Romania, poporul roman si limba romana” sunt pasibili inchisoare de la 3 luni la 10 ani. Insa chiar Sosoaca a avut numeroase referire jignitoare la adresa romanilor.

„Prezenta initiativa legislativa se impune a fi adoptata avand in vedere discriminarile si jignirile la care sunt supusi romanii atat in strainatate, cat si pe plan national, atat de catre strainii care ne viziteaza, cat, mai ales, de minoritati sau chiar de catre romani lipsiti de orice norma de civilizatie si respect la adresa Romaniei si a cetatenilor romani”, arata Sosoaca in expunerea de motive.

„In contextul adoptarii Legii antisemitismului nr. 157/2018 si a Legii antitiganismului nr. 2/2021, este inacceptabil sa nu adoptam o lege a antiromanismului, cand din ce in ce mai multe actiuni sunt indreptate impotriva poporului roman, limbii romane, Romaniei, ajungand sa avem pareri depreciative la adresa noastra ca popor, desi istoria ne arata ca ar trebui sa fim unii dintre cei mai mandri din lume”, mai sustine Sosoaca.

In lege, Sosoaca prooune pedepse cu inchisoarea cuprinse intre 3 luni si 10 ani pentru cei care „defaimeaza” poporul roman.

Insa chiar Sosoaca a avut numeroase referiri jignitoare la adresa romanilor. In luna ianuarie, Sosoaca i-a catalogat drept „lasi” pe romani pentru ca nu ies in strada si ca sunt „animale de companie”.

„Romanii sunt lasi. Sunt lasi! Toata lumea si-a batut joc de poporul asta si l-a adus intr-o stare de lasitate fantastica. Uitati-va cum toate popoarele din Europa ies in strada, unde este poporul roman? Pentru ce se ascunde?”, a declarat Sosoaca la Romania TV.

Citeste si: Senatoarea AUR Sosoaca, noi jigniri. Sustine ca romanii care se vaccineaza si poarta masca sunt „animale de companie”

De asemenea, intr-un live pe Facebook, Sosoaca a spus ca romanii care muncesc in strainatate „vand femei”.

„Soare Irlandezu… unde am fost pana acum? Tot aici, bai, ai fost si surd si orb! Apropo, Soare Irlandezu, un nume de proscris, te-ai gandit pe unde ai fost de 30 de ani daca mai esti si barbat si ai tupeul sa imi faci mie observatie? Tu ce ai facut pana acum, du-te si vinde femei cum faci de cand te stii!”, a a zbierat Sosoaca.

Pe o alta romanca, Sosoaca a facut-o „fraiera” si „proasta”.

„Ia sa vedem ce mai zice Andreea Oprea… Fraiero, hai sa-ti arat cine conduce, ia de aici (il arata pe situl ei la volan – n.red.). Eu nu conduc! Hai, block! Cand esti si prost, si orb, si surd nu ai ce cauta, mai faci si pe a naibii si iti arati prostia tuturor. Hai ca m-am saturat de voi toti”, a mai spus Sosoaca.

Citeste si: Romanii din diaspora, „proscrisi si vand femei”. Sosoaca, delir ore in sir cu fetita langa ea – Video

 

Mai mult despre:

Comentarii: