Sosoaca se crede mai nou lider mondial. A anuntat in Italia ca declanseaza „rezistenta mondiala”: „Iesiti si luptati”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca a declarat intr-un mesaj video transmis in timpul unui protest anti-vaccinist din Italia ca ea va declansa in aceasta tara „rezistenta mondiala” contra „dictaturii medicale”.

Sosoaca a transmis acest mesaj in fata catorva sute de italieni care participau la o manifestatie a Organizatiei Mondiale pentru Viata.

”Dragii nostri frati italieni, nu sunteti singuri! In aceasta dictatura medicala, instaurata la nivel mondial, in care Italia este pentru oculta mondiala un stat experimental al implementarii sclaviei, nu va lasam sa luptati singuri! Si voi i-ati ajutat pe fratii vostri romani cand le-a fost mai greu si i-ati primit intre voi, pentru a avea un trai mai bun!”, a declarat Sosoaca.

”In Romania suntem peste 70% nevaccinati si suntem singura tara din Europa in scenariu verde! Totul este o mascarada! Toate datele sunt falsificate de catre autoritati! Oamenii bolnavi sunt omorati in spitale de protocoale covid experimentale care ucid! Se ucide cu premeditare! Totul are o limita! Vaccinarea nu este o solutie, mai ales cea experimentala, cum este vaccinul anticovid!”, a sustinut Sosoaca.

”Dumnezeu nu este vaccinat si nici nu se va vaccina!”, a fost un alt mesaj delirant al senatoarei.

”Va anunt ca declansam si in Italia rezistenta nationala si o extindem la rezistenta mondiala”, a mai spus Sosoca.

”Iesiti si luptati pentru apararea suveranitatii tarilor noastre, ale popoarelor noastre, pentru apararea vietilor copiilor nostri, pentru noi toti pentru drepturile si libertatile noastre acaparate de ei, pentru reinstaurarea normalitatii in lume!”, a mai spus senatoarea.

Mai mult despre:

Comentarii: