politica

Sosoaca sustine ca l-a distrus cu privirea pe Iohannis: „Nu a putut sa sustina privirea mea continua, a lasat ochii in jos”

Senatoarea AUR Diana Sosoaca s-a laudat, duminica seara, ca a reusit sa-l intimideze pe Klaus Iohannis in timpul intalnirii pe care a avut-o cu acesta la consultarile de la Palatul Cotroceni.

„Important era sa ajung acolo, sa il privesc in ochi pe domnul presedinte Iohannis. Am inteles ca avea o curiozitate extraordinara de a ma cunoaste. Niciodata in istorie nu a facut nimeni asa ceva, ce am facut eu.

(…) Iohannis a intrat, prima privire a fost catre mine, a fost clar. A spus ‘sarut mana’. Am ramas uimita sa vad un om foarte inalt, subtirel. M-a impresionat privirea timida, nu a putut sa sustina privirea mea continua, a lasat ochii in jos. Mi s-a parut un om timorat, avea si o voce foarte inceata, cu o mica temere, tremuranda. (…) A intrebat mai ‘aveti ceva de spus’ si s-a uitat direct la mine”, a relatat Sosoaca pentru Aleph News.

Sosoaca a relatat si pe 14 decembrie imediat dupa intalnirea cu Iohannis, cu s-a „uitat puternic in ochii presedintelui”.

„Am continuat sa ma uit puternic in ochii presedintelui, s-a ridicat in picioare, ne-am ridicat si noi. (…) In acel moment mi-am luat masca de la gura si am pus-o jos pe masa, ramanand fara masca in fata presedintelui Romaniei. S-a uitat la mine, ne-am uitat la dansul, ne-am salutat, ‘la revedere domnule presedinte’. De acolo am iesit fara nicio masca, SPP-ul inlemnit, m-a rugat sa-mi pun masca, le-am spus ca am drepturi in aceasta tara, ca am o adeverinta medicala.

Toti albiti, intepeniti, ne-au condus spre iesire, unde nimeni nu a mai avut curajul sa ne spuna nimic. Se uitau la mine inlemniti, nu intelegeau cum pot sa ma plimb fara masca in interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru ca legea imi permite. Si stiu toti ca ce s-a adoptat de guvern este ilegal”, spunea Sosoaca intr-ul live pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago