actualitate

Sosoaca, urlete la miezul noptii: „Dau tot! George Simion, ce profesie ai? Ati tradat cu totii! O sa platiti, va spun clar. Nu va e rusine?”

Senatoarea AUR continua sa se rafuiasca cu conducerea AUR dupa ce a fost data afara din partid. Ea i-a acuzat de „tradare” pe liderii AUR George Simion, Claudiu Tarziu si Sorin Lavric.

„De ce nu recunosti ca toata campania de defaimare a mea este platita de AUR? De ce nu recunosti George ca ti-a fost teama ca notorietatea mea va fi mai mare decat a ta? Nu stii cum functioneaza o familie, vorbesti din gura. Apropo, ce profesie ai? Cate carti ai scris de te numesti scriitor? Hai ca incep sa dau! Mi-ai spus mie si parlamentarilor AUR sa ne cumparam Dacii de la un prieten de-al tau cu 2.000 de lei pe luna leasing? Cu 2.000 de lei pe luna imi iau Porsche. Dau tot, pentru ca adevarul trebuie sa iasa la iveala! Ati tradat cu totii! O sa platiti, va spun clar. Nu va e rusine? De ce nu spui ca presedintele partidului este Marius Lulea? (…) Abia astept sa nu mai aud de asa-zisii colegi din AUR. Decat cu o sleahta de tradatori de popor, mai bine singura”, a strigat Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Copresedintele AUR George Simion a lasat atacuri foarte violente la adresa Partidului Neamul Romanesc, din care provine Diana Sosoaca, despre care spune ca este format din „talhari” care acum doresc „scindarea si discreditarea AUR”. Cinci dintre actualii parlamentari ai AUR provin din Neamul Romanesc, partid condus de Ninel Peia.

Atacurile lui Simion la adresa partenerilor din Neamul Romanesc au fost lansate in cadrul unei interventii intr-un grup intern al reprezentantilor AUR din judete.

„Acest mesaj este unul strict intern, pentru membrii AUR, va rog sa nu-l distribuiti mai departe, este doar pentru urechile si ochii vostri. Astazi, 13 februarie, si maine sunt prezenti la Bucuresti reprezentantii nostri teritoriali care ne-au confirmat deja ceea ce stiam de la inceputul anului: este in curs o uriasa operatiune pentru scindarea si discreditarea AUR.

Criminalul Francisc Toba, cel de care noi ne-am dezis si am cerut invalidarea mandatului sau de parlamentar cand am aflat de atrocitatile comise in timpul Revolutiei, suna la reprezentantii nostri din teritoriu si le propune avantaje materiale in schimbul trecerii lor la Partidul Neamul Romanesc, condus de fostul pesedist Ninel Peia, un individ profund corupt.

Aceleasi metode se intampla asupra parlamentarilor nostri, li se ofera beneficii materiale, interventii in justitie si alte interventii si beneficii, inclusiv din partea unor indivizi care pretind ca ar fi agenti sau colaboratori ai serviciilor de informatii. De asta tot scandalul si cu Diana. Eu am tot incercat sa aplanez conflicte. Ei i s-a promis functia de presedinte de partid, dar acesti talhari nu vor face asta. Singurul lor scop este sa creeze o scindare, o alta formatiune santajabila care sa fie pe placul sistemului.

(…) Dupa acest scandal s-a aruncat cu multa mizerie in mine, ca sunt tradator, ca sunt homosexual, mi s-a pus un GPS cu transmitator in masina, cate si mai cate mizerii. O sa se incearca din nou discreditarea noastra. Fix in aceste zile se intampla operatiunea ‘Revansa sistemului’”, a sustinut Simion.

 

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

3 minute ago

Noua capitala a Egiptului, de peste 58 de miliarde de dolari, prinde viata. Metropola va avea 6,5 milioane de locuitori

In incercarea de a rezolva problema supraaglomerarii din Cairo, guvernul egiptean a decis, acum aproape…

10 minute ago

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

2 ore ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

3 ore ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

4 ore ago