news

Sosocati agresivi, tratati de jandarmi cu spray lacrimogen. Un manifestant a aruncat o petarda care a ranit un alt protestatar

Sute de radauteni au protestat, sambata seara, impotriva restrictiilor impuse pe fondul pandemiei, contra purtarii mastii de protectie si a vaccinarii, jandarmii intervenind dupa ce s-au inregistrat incidente.

Oamenii au marsaluit pe strazile municipiului Radauti si s-au oprit in fata primariei, scandand „Libertate!”, „Jos masca!”, „Jos Guvernul!”, „Demisia!”, „Fara vaccin!”, „Stop certificatului verde!”.

La un moment dat, protestul a degenerat si jandarmii au folosit spray iritant lacrimogen.

Intr-un comunicat transmis Agerpres de Biroul de presa al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava se arata ca un protestatar s-a urcat pe o masina si a refuzat sa coboare la solicitarea fortelor de ordine.

Potrivit sursei citate, doi jandarmi au intervenit si l-au dat jos de pe masina, iar pe timpul actiunii cativa protestatari s-au grupat in jurul celor doi jandarmi.

Pentru a permite celor doi jandarmi sa revina in dispozitiv, echipa trimisa in sprijin a fost nevoita sa foloseasca spray-ul iritant lacrimogen.

Pe timpul acestei actiuni, un protestatar a aruncat o petarda catre fortele de ordine, o persoana participanta la protest fiind ranita. Aceasta a fost preluata de un echipaj Serviciului de Ambulanta Judetean, i s-au acordat ingrijiri medicale si este in afara oricarui pericol.

Cei doi barbati implicati in acest incident, cel care a folosit petarda si cel care s-a urcat pe masina, au fost identificati de fortele de ordine, urmand a se lua masurile legale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Razboi hibrid. Rusia a alimentat tensiunile din Noua Caledonie, Franta si-a trimis acolo trupele de elita – Video

Parisul a trimis unitati de elita in Noua Caledonie pentru a recupera drumul de la…

58 de minute ago

Doua rachete rusesti au lovit, astazi la pranz, un centru de recreere de langa Harkov. Cel putin cinci civili morti si 16 raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite, duminica, intr-o zona de recreere…

44 de minute ago

Flota ruseasca a Marii Negre, lovita din nou. Ucrainenii au distrus dragorul „Kovrovets”

Inca o nava a Flotei Marii Negre a Federatiei Ruse a fost atacata, relateaza site-ul…

O oră ago

Presshub: Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. „Cum sa ramai indiferent stiind ca i-au cazut dintii din gura din pricina inanitiei?”

Romanca inchisa in China se stinge in indiferenta autoritatilor romane. Marius Balo, care a fost…

48 de minute ago

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

2 ore ago