Sosocatii au iesit din nou in strada. Sosoaca: „Le este frica de noi. Rusine organelor care au omorat oamenii in bataie”

politica

Cateva zeci de persoane protesteaza, sambata seara, in Piata Victoriei din Capitala fata de prelungirea starii de alerta in conditiile scaderii numarului de infectari si a ratei de imbolnavire.

Multi dintre protestatarii aflati in Piata Victoriei, unde au ajuns in mars din Piata Universitatii au steaguri tricolore si pancarte cu mesaje anti-masca de protectie sau anti-vaccinare. Protestatarii considera ca, dupa scaderea numarului de cazuri de COVID-19, nu este cazul sa fie prelungita starea de alerta, informeaza news.ro.

Alti protestatari declara ca au iesit in strada nemultumiti de faptul ca ar exista o „discriminare” intre persoanele vaccinate si cele neimunizate cu privire la participarea la unele evenimente.

La locul protestului au fost mobilizati jandarmi, pana la ora transmiterii acestei stiri nu au fost inregistrate incidente.

Protestul a fost anuntat de Diana Sosoaca in urma cu doua zile, la Romania TV.

„Le este frica de noi, felicit din suflet toti activistii civici care au luat atitudine, nu exagerez, dar din Romania a pornit tavalugul in toata Europa.

Felicit si nemtii care au iesit in strada, francezii, olandezii, danezii, acolo chiar au fost lupte corp la corp, oameni care au murit pentru drepturi si libertati.

Rusine organelor care au omorat oamenii in bataie. Pentru un virus care arenii pl rata de insanatosire de peste 99% nu se poate opri planeta. Felicit toti avocatii care au dat in judecata OMS-ul si guvernele.

Multumesc ca a existat Covidul pentru ca, in sfarsit, cetatenii planetei au vazut cata manipulare a fost in acesti ani. Eliberarea va fi castigata de toate popoarele din lume.

Avem trei proteste, 15, 16 si 17 mai, pe 15 mai implinim un an de zile de la primul protest ‘anti-plandemie’, anti-mascarada, anul trecut au fost trei zile in care nu a mai fost stare de urgenta, au fost zile de libertate.

Solicit tuturor oamenilor de bine care au luptat sa iasa in strada, este drept constitutional, atata timp cat este pasnic, nici macar domnul Arafat, presedintele sau prim-ministrul nu pot opri acest drept.

Pe data de 17 pichetam ministerele si vom merge la prim-ministrul Romaniei sa ne dea cu subsemnatul despre datoria externa a Romaniei care a ajuns la niste cote inimaginabile.

I-am intrebat in cati ani de zile Romania isi va plati datoria, avand in vedere ca la 1 ianuarie 1990 aveam zero euro imprumuturi, eram singura tara din lume, chiar se studiaza in universitati cazul nostru”, a declarat Diana Sosoaca la RTV.

Mai mult despre:

Comentarii: