A doua zi dupa nunta, si-a dat sotia in JUDECATA. Era cu totul alta fara machiaj

life

Casatoria e un motiv de bucurie pentru oricine. Sau pentru aproape oricine. Un barbat din Algeria si-a dat in judecata sotia la nici 24 de ora dupa cununie. Motivul? Dupa ce si-a dat machiajul jos, femeia nu mai semana deloc cu cea de care se indragostise.

In dimineata urmatoare nuntii lor, barbatul a fost socat sa vada adevaratul chip al proaspetei sale sotii. Femeia se demachiase si aparuse in fata mirelui sau naturala, asa cum acesta n-o mai vazuse pana atunci. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat cea pe care o avea in fata ochilor parea sa nu aiba nimic in comun cu cea pe care o luase de sotie.

Potrivit metro.co.uk, algerianul a crezut initial ca e vorba despre un o hoata care a intrat in camera lor. S-a convins insa ca este aceeasi femeie cu care se casatorise cu o zi in urma si pe care o considerase pana in acel moment frumoasa si atragatoare.

Barbatul s-a declarat dezamagit si a decis sa o dea in judecata acuzand-o de frauda si de trauma psihica. El ii cere despagubiri in valoare de 20.000 de dolari.

Foto: worldofwedmin.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: